Guest aliihsan Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Eylül, 2009 Maç bence süper ( ben iki oyuncuyada hayranım belkide bundan kaynaklanıyordur ) süper ralliler var izlemeye değer :gulumse:
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2009 timo nun sakatlığı maçın kaderini az da olsa etkilemiş bence sanki birşeyler eksikti timo da, sürekli videolarını güncel maçlarını izlerim bu maçta performansı çok yüksek değildi özellikle rallilerde bu seneki timo yu göremedim tabi maze ide yabana atmamak lazım diğer sayfalarda çok yorum yapıldı ama fh dan ve özellikle bh dan eskisine göre şu an daha iyi oynuyor ben yeni asyalı antrenörünün bu performansında yüksek pay sahipi olduğunu düşünüyorum...
ibrahima Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Bence de Maze oyununu geliştirmiş. Daha zevkli maşlar izleriz bundan böyle umarım. timo nun sakatlığı maçın kaderini az da olsa etkilemiş bence sanki birşeyler eksikti timo da, sürekli videolarını güncel maçlarını izlerim bu maçta performansı çok yüksek değildi özellikle rallilerde bu seneki timo yu göremedim tabi maze ide yabana atmamak lazım diğer sayfalarda çok yorum yapıldı ama fh dan ve özellikle bh dan eskisine göre şu an daha iyi oynuyor ben yeni asyalı antrenörünün bu performansında yüksek pay sahipi olduğunu düşünüyorum...
Guest aliihsan Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 hatırlarsanız bundan önceki maçtada (2009 Kuwait Open BOLL Timo vs MAZE Michael) maze sakatlanmıştı ve maçı bitiremeden çekilmek zorunda kalmıştı bilmiyorum ama diğer oyunculara göre bu adamların tekniği daha yüksek (daha zor vuruşların altına giriyorlar (belkide bundan kaynaklanıyordur )) gerçektende maze göz dolduruyor timo bence iyiydi sanırım bir iki yerde kolunu fazla zorladı
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2009 mac süperdi Timo nun sakatliginin etkisinin yani sira bence biraz da sakatlanmamak icin cok kastirmadi, mactan sonra timo´nun röportajini dinledim, herseyimi verdim maze cok iyi oynadi, ama sevindigim birsey var oda sakatlanmadigim,dedi ama maze gercekten cok süper oyndadi forehand i zaten cok iyiydi bide backhand ini baya gelistirmis.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap