Guest firatb.bakir Oluşturma zamanı: 10 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Eylül, 2009 İstanbulda amatör masa tenisi kulubü arıyorum hem partner bulabileceğim hemde çeşitli yarışmalara katılabileceğim bir kulup arıyorum ,dişarıdan oyuncu alan bir kulup biliyorsanız söyleyebilirmisiniz yardıncı olacağınıza inanıyorum iyi günler.
ongun Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Türkiye'de sadece Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig var. Bu liglerde mücadele eden takımlar profesyonel oyuncular ve profesyonel olmasa da çok iyi oynayan oyunculardan kurulu. Bu ligler de sizin, benim gibi amatör oyunculara yer yok. Ama Almanya'da, İngiltere'de, Fransa'da... olduğu gibi Türkiye'de de 3.Lig, 4.Lig, Bölgesel Ligler vs. kurulmuş olsa bizim de bir kulüp takımında oynama şansımız olabilirdi. Ama yok. Geriye bir tek Kuruluşlar Liginde oynayan iddiası olmayan bir takımda misafir oyuncu olarak oynama olasılığı kalıyor. O da bir tanıdığınız ve sigortanız vs varsa mümkün sanırım. Bunun dışında İstanbul'da ücret ödeyerek, sadece keyfine masa tenisi oynamak isteseniz bile dokuz takla atmanız, bir sürü sıkıntıya katlanmanız gerek. Ondan sonra masa tenisi neden gelişmiyor? Yeterli sayıda, masa tenisi oynamaya uygun şartlarda, herkesin faydalanabileceği halka açık tesisler yapılması gerekli ki bu güzel spor halkımız arasında yaygınlaşsın. Yoksa yakın gelecekte her koyun kendi bacağından asılmak durumunda kalacak. Masa tenisi oynamak istiyorsak kendimize masa almak/yapmak zorunda kalacağız. Evin içinde oynayacağız artık.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Helal Ongun Abi. Çok yerinde cümleler bunlar sana katılıyorum. Fakat bunları yapacak insanımız nerde ? Artık herkes kendi çıkarını düşünüyor.
Luiguoliang Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Fırat Bey ararsanız yardımcı olurum. 0531 733 1 999
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap