Guest legendofanatolia Oluşturma zamanı: 3 Eylül, 2009 Oluşturma zamanı: 3 Eylül, 2009 eskiden masa tenisiyle ilgilenmiş biri olarak (hiç bir zaman profesyonel olarak klup düzeyinde uğraşmadım, lise'de il çapında,üniversite'de de bir takım derecelerim var) amatör uğraştım yani 3-4 yıldır doğru düzgün oynama şansı bulamadım emek'te ikamet ediyorum düzenli olarak gidip antrenman yapabileceğim önerebileceğiniz nereler var, baktım elimi düzeltmem bile bayağı zaman alacak gibi şimdiden yanıtlyan arkaşalara teşekkürler
kürsad Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığında (içinde) Tufan Yalçın Hoca'nın açtığı bir yer var. Forum da bu konu asılı olarak var isterseniz bir bakın size çok yakın bir yer
Guest legendofanatolia Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığında (içinde) Tufan Yalçın Hoca'nın açtığı bir yer var. Forum da bu konu asılı olarak var isterseniz bir bakın size çok yakın bir yer teşekkürler hocam, bakayım bir başlığa
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap