turushanovgu Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 31 Ağustos, 2009 arkadaşlar sapta modifikasyon olayına başladım (bir abimizden esinlenerek) , elinizde hurdalık, kafası dağınık ( sapı sağlam ) çin işi olmayan tahta var mı acaba??
umur Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 ucuz hazır raketleri dene turushan abi
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 abim yanak sökmede sıkıntı yok, kaliteli tahtaların (btf, andro, tibhar vs....) saplarını, ucuz ama iyi olup sapı uyumsuz çin tahtalarına takmayı düşünüyorum
ibrahima Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Demek bu ekipman hastalığının ileri safhaları böyle oluyor. Artan dozda alınınca hazır raketler kesmiyor. Kendi tahtanı imal etmeye başlıyorsun : ))
turushanovgu Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 üniversite yıllarında meşhur ata selçuk hocamız vardı, hoca teknik eğitimde prof aynı zamanda, bölümde kendi tahtasını imal ederdi, carbon tahta falan yapardı, kimbilir dediğiniz gibi ileride belki kendi tahtamı kendim imal ederim, inşallah ölmez sağ kalırsak 20 yıl sonra turushan övgü imzalı tahtaları görebilirsiniz
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 üniversite yıllarında meşhur ata selçuk hocamız vardı, hoca teknik eğitimde prof aynı zamanda, bölümde kendi tahtasını imal ederdi, carbon tahta falan yapardı, kimbilir dediğiniz gibi ileride belki kendi tahtamı kendim imal ederim, inşallah ölmez sağ kalırsak 20 yıl sonra turushan övgü imzalı tahtaları görebilirsiniz Turushan abi, Fırat Ünivesitesindenmiydi bu Ata Selçuk hoca?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 evet fırat ünv. teknik eğitim'de, hayırdır ömer, tanıyormusun, bildiğim kadarıyla şimdi ankarada olması lazım
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Turushan abi sen başla üretime ben devamını getiririm :)
AliGuller Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2009 Bana da düz saplı Butterfly tahta yanakları lazım. Maze veya TBS gibi tahtaların düz saplı yanakları tercihimdir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap