ozgunnn Oluşturma zamanı: 30 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 30 Ağustos, 2009 mrb ben bu sene kırıkkale ünv. kazandım kırıkkalede oynayabileceğim kulup ve ünv. takımı var mı? yardmcı olursanız sevinrim!!
Cako67 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ağustos, 2009 orada 3-4 tane genç var oynayan onları kapalı salonda bulabilirsin. bu sene terfi ligine katılmışlardı.
Guest İLHAMİ Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2009 Merhaba, Kırakkale Spor il müdürlüğünde Masa Tenisi antrenörü ilyas hoca var onu bulursan sana yardımcı olacaktır.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ağustos, 2009 Kırıkkalede İrfan bey Masa Tenisine gönül veren sevdiğim bir abimiz.İş yerinde masaları var ve elinden geldiğince Türkiyedeki müsabakalara Lin Un (Umarım yanlış bilmiyorumdur)adı altında katılıyor.Bi uğra bakalım.
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 geçen seneye kadar ben de ordaydım.orda masa tenisi federasyonu il temsilcisi var yaşar bey.yaşar sakin.sağlıkçı.kırıkkalenin gençlik ve spor il müdürlüğü sitesinde numarasını bulabilirsin.diğer arkadaşlara da onun vasıtasıyla ulaşabilirsin.irfan abinin yanında da iki genç var.bunun dışında öğretmen arkadaşlardan da esnaftan da çeşitli kesimlerden de masa tenisine ilgi var.trabzon kadar olmasa da turnuva imkanı oluyor:)kolay gelsin.
Gökhan Y. Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2009 bu arada tufan hocam yanlış bilmiyorsun.doğru.lin un adı altında katılıyorlar.hatta iki sene önce kurumlar turnuvasında onlara yenilerek ikinci olmuştuk.beraber bursaya gidecektik.ama biz sponsor bulamadık o yüzden gitmemiştik.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap