ilhan_ Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2009 ...Dün Ferit Bey le konuşmama göre yarın turnuva yapılacak(her hafta olduğu gibi).Umarım katılım iyi olur. http://www.ivtta.net/?page_id=6
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 ben ramazan dolayısıyla pek katılım olacagını sanmıyorum, ben de katılmayacagım aynı sebepten dolayı... katılanlara başarılar...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Bende normalde gelirdim ama ramazan dolayısıyla gelemeyeceğim.
ilhan_ Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2009 ...Turnuva cumartesi günü 30 u geçkin katılımcı ile yapıldı.Katılanların arasında niyetli olanlar da vardı... İlk 4 şu şekilde oluştu: 1.Engin BÖLÜK 2.Ferit ATABEY 3.Durmuş KAYA 4.Yılmaz YATAK
0nur Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2009 Turnuvaya katılanları ve ilk 4e girenleri tebrik ederim.
0nur Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ağustos, 2009 29 Ağustos Haydarpaşa turnuvası sonuçları: 1-Mustafa AKAR 2-Yılmaz KAYMAKÇIOĞLU 3-Çağan DAĞISTAN 4-Fulya DİKER
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 arkadaşlar , eylül ayının hangi gününde yapıcalacak turnuva ? biz iki arkadaş (Kırklareli Gençlikspor & Lüleburgaz M.T.İ) gelebiliriz ! bilgilerinize :)
cagan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 arkadaşlar , eylül ayının hangi gününde yapıcalacak turnuva ? biz iki arkadaş (Kırklareli Gençlikspor & Lüleburgaz M.T.İ) gelebiliriz ! bilgilerinize :) Bu Cumartesi turnuva var,forum takviminde de yazıyor..
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Bu Cumartesi turnuva var,forum takviminde de yazıyor.. Tebrik ederim. Haydarpaşa turnuvasında dereceye girmişsin.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Bu Cumartesi turnuva var,forum takviminde de yazıyor.. 3 cü he... Oldu bitti bu iş artık.. Tebrik ederim.. ktm
cagan Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Teşekkür ederim Necati ve Selim abilerim..Ama abartılacak bir sonuç değil..Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş..Bizimkisi de ona benzedi biraz Oyunum ilerlesinde gerisi zaten gelir,şimdilik tek amacım o
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2009 Teşekkür ederim Necati ve Selim abilerim..Ama abartılacak bir sonuç değil..Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş..Bizimkisi de ona benzedi biraz Oyunum ilerlesinde gerisi zaten gelir,şimdilik tek amacım o Yalaaann :
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 YORUM(cagan @ 2 09 2009, 21:32) Teşekkür ederim Necati ve Selim abilerim..Ama abartılacak bir sonuç değil..Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş..Bizimkisi de ona benzedi biraz Oyunum ilerlesinde gerisi zaten gelir,şimdilik tek amacım o Yalaaann : Doğrumu diyorsun.. Oyunu okadar ilerledi.. Masatenisinde bizi geçtik babası karşısına gelse tanımaz yani..!!! ktm
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Teşekkür ederim Necati ve Selim abilerim..Ama abartılacak bir sonuç değil..Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş..Bizimkisi de ona benzedi biraz Oyunum ilerlesinde gerisi zaten gelir,şimdilik tek amacım o Çağan kardeşim, Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. UPS turnuvasında oyununda bayağı bir ilerleme olduğunu görmüştüm. Rallilerde az hata yapıyordun ve bh servislerin gayet iyiydi. Bence tüm bunlardan en önemlisi oyun içindeki hırsındı. Hırs olduktan sonra gerisi kolay, aynen devam. :gulumse:
cagan Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Çağan kardeşim, Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. UPS turnuvasında oyununda bayağı bir ilerleme olduğunu görmüştüm. Rallilerde az hata yapıyordun ve bh servislerin gayet iyiydi. Bence tüm bunlardan en önemlisi oyun içindeki hırsındı. Hırs olduktan sonra gerisi kolay, aynen devam. :gulumse: Çok sağol Mehmet abi; senin gibi bir oyuncudan bunları duymak beni inanılmaz mutlu etti
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Çok sağol Mehmet abi; senin gibi bir oyuncudan bunları duymak beni inanılmaz mutlu etti Ömer ile Ben Çağan abiyi mutsuz ettik demek.. Ömer azıcık daha belden aşağıya vurman lazım sendelemiş ama baksana hala ayakta vede konuşuyor. ktm
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2009 Çağan Bey şu ramazan bitsin haziran ayının intikamını alacağım buradan sesleniyorum :
Bora Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 tebrikler çağan kardeşim!! nice başarılara..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 ooo çağan tebrikler, başarılarnın devamını dilerim
ongun Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 ben adamı öyle hemen tebrik etmem. bakayım, bir iki turnuvada daha dereceye girdiğini görürsem o zaman belki bi aferin diyebilirim. istikrar istiyorum. istikraaaar. ya istikrar ya ölüm. ilk hedef en yakın turnuvadır. hadi bakalım. antrenman kaçağı seni.
Ersun Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 ben adamı öyle hemen tebrik etmem. bakayım, bir iki turnuvada daha dereceye girdiğini görürsem o zaman belki bi aferin diyebilirim. istikrar istiyorum. istikraaaar. ya istikrar ya ölüm. ilk hedef en yakın turnuvadır. hadi bakalım. antrenman kaçağı seni. Ongun Kardeşim, Zannediyorum bu başarıda Çağan ın Malatya da bolca tükettiği lahmacunların büyük payı var gibi geliyor bana.. : Bence doping konrolü yapalım Çağan a.. Tebrikler Çağan ım...
ongun Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2009 Kesinlikle Ersun bey. Daha az salata, daha çok lahmacun yemek lazımmış meğer. Ah ah bunlar hep tecrübe işte.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Sonr kEREM GÖNLÜM gibi olmasın çağan , üzülürüz doping olayına falan
0nur Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2009 5 Eylül 2009 Haydarpaşa turnuvası sonuçları: 1-Mehmet YILIK 2-Osman KARAGÜLLELER 3-Fulya DİKER
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap