Mertcan ÜREK Oluşturma zamanı: 10 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Ağustos, 2009 Dttl.tv İstanbuldaki gösteri ile çok güzel bi video hazırlamış. Sanırım allstar maçları buradan canlı yayınlancak ve bu sitede depolanacak...
Guest ^adm^ Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Güzel siteymiş iyi bulmuşsunuz, video kaliteside gayet iyi. Ben turnuva oynandı bitti sanıyordum daha başlamadımı?
umur Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 yok o gösteri maçıydı ilgi çekmek için tabi türkiyede bu ne kadar mümkünse asıl maçlar kasım da yapılacak
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Kasım ayında Kreanga için geliyorum ! ;)
umur Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2009 timoyla foto çekinmek isterdim ama olmayacak malesef
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2009 Elin federasyonu süper tanımıtım vidyosu koyuyuo bizim federasyon fıss yaaa !
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2009 bu fırsat çok nadir bidaha elimize geçer iyi değerlendirip iyi bi sunum yapmalı... türkiye de masatenisi böyle organizasyonlardaki gösterdiğimiz performans ile ilerler... boyle bir sunumun ilk olarak bizden cıkmaması üzücü dogrusu...
KursaD Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Kasımda bu turnuvaya gelmeye çalışacağım . =). bidaha bu fırsatı bulmak çok zor kaçırmamak lazım =)
lobianco Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2009 Dttl.tv İstanbuldaki gösteri ile çok güzel bi video hazırlamış. Sanırım allstar maçları buradan canlı yayınlancak ve bu sitede depolanacak... Bizim federasyon da aynı videoyu sitesine koymuş, TV haberlerinin videolarını da koymuş, ben yeni farkettim, farketmemiş olanlara duyrulur. İBB Ettu cup maçı videosu da var. Sol menüde en altta.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap