ommon Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2009 Arkadaşlar merhaba. Ben backhandimle chop, forehandimle hücum yapmak yani chen weixing gibi oynamak istiyorum. Forehandimde bryce fx var ve çok memnunum. Backhandle savunma oynayanlar genelde tırtıklı lastikler kullanıyorlar fakat tırtıklıylada backhand spin çekilmiyor o esnada raketi çevirmek gerekiyor. Benim aradığım gerektiğinde raketi çevirmek zorunda kalmadan spinde çekebileceğim düz bir savunma lastiği. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım (çok pahalı bir lastik olmazsa iyi olur, buda olayın duygusal yönü :))
cagan Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Arkadaşlar merhaba. Ben backhandimle chop, forehandimle hücum yapmak yani chen weixing gibi oynamak istiyorum. Forehandimde bryce fx var ve çok memnunum. Backhandle savunma oynayanlar genelde tırtıklı lastikler kullanıyorlar fakat tırtıklıylada backhand spin çekilmiyor o esnada raketi çevirmek gerekiyor. Benim aradığım gerektiğinde raketi çevirmek zorunda kalmadan spinde çekebileceğim düz bir savunma lastiği. Yardımcı olursanız çok memnun olacağım (çok pahalı bir lastik olmazsa iyi olur, buda olayın duygusal yönü :)) Anlattığınız lastikler tackiness serisi lastikler..Fakat onların fiyatları da oldukça pahalı..Aynı işi görebilecek lastikler ise Çin lastikleri..Hem de yarı fiyatından bile ucuza bulabilirsiniz..
ommon Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Anlattığınız lastikler tackiness serisi lastikler..Fakat onların fiyatları da oldukça pahalı..Aynı işi görebilecek lastikler ise Çin lastikleri..Hem de yarı fiyatından bile ucuza bulabilirsiniz.. çin lastiği dediğiniz hangileri, markası nedir ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Chen Weixing pütür mü düz mü kullanıyo ?
ommon Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Chen Weixing pütür mü düz mü kullanıyo ? Bildiğim kadarıyla pütür kullanıyor. Joola Orca kullanıyor diye biliyorum.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2009 Lkt pro xt 1,5 yada 1,8 olabilir.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2009 Merhaba BH de kullanabileceğiniz lastik kadar tahtanızda çok önemli.Ne kullandığınızı bilmeden tek tavsiyem olabilir.Tackiness Chop II..Pütür kullanmadan düz lastikle ancak def ve off yapma şansınız sadece bu seçenekte sevgi ve selamlar
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2009 çin lastiği olarak hurricane serisini oneririm hem ekonomik hem de iyi spin yapılabilen bir lastik... ama bu alternatif fiyat mevzusundan dolayı taciness den sonraki en iyi alternatifdir onu söyleyeyim...
ommon Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2009 MerhabaBH de kullanabileceğiniz lastik kadar tahtanızda çok önemli.Ne kullandığınızı bilmeden tek tavsiyem olabilir.Tackiness Chop II..Pütür kullanmadan düz lastikle ancak def ve off yapma şansınız sadece bu seçenekte sevgi ve selamlar tahtam butterfly grubba variant all. savunma için uygun bir tahta diye biliyorum.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2009 Merhaba BH niz için ALL tahta da en uygun lastik seçeneğinide BF TACKINESS CHOP II 1,7 veya 1,9 mm ile çözebilirsiniz Sevgi ve selamlar
deva sarjan Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2009 Bildiğim kadarıyla pütür kullanıyor. Joola Orca kullanıyor diye biliyorum. tsp curl p1r 1.0-1.3
Recommended Posts