Enduro Oluşturma zamanı: 7 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 7 Ağustos, 2009 Daha önce kullandığım "Sardius" nick name "Enduro" olarak değişmiştir. Sardius hükümsüzdür. :gulumse:
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Daha önce kullandığım "Sardius" nick name "Enduro" olarak değişmiştir. Sardius hükümsüzdür. :gulumse: Merhaba Enduro bey, en azından imzanızda isim ve soyadınız yazsa da kim olduğunuzu bilsem. Selamlar, saygılar
Enduro Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 İmzama ismimi ekledim. Selamlar.
uataman Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 avatar hiç yabancı gelmiyor siz newstürkiye grubunda yazıyormuydunuz ? Selamlar... ataman.
Enduro Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 avatar hiç yabancı gelmiyor siz newstürkiye grubunda yazıyormuydunuz ? Selamlar... ataman. Eskiden anet haber gurubunu sürekli takip ederdim. Newsturkiye'ye ara sıra bakıyorum ama hemen hemen hiç yazmam. Bir kaç ay önce kapı önünde çok tatlı yavru bir kedi bulmuştuk. Fotolarını gönderip hobi.evcil gurubunda bakımıyla ilgili soru sormuştum. Avatar minik yavrunun bir fotosundan alınma, haber gurubunda fotolarını gördüyseniz ordan anımsıyor olabilirsiniz. Bu arada minik kediciği büyüttük. Dışarıda kendisine güvenli bir yuva bulunca bizden ayrıldı. :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap