onurzaim Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2009 Oluşturma zamanı: 2 Ağustos, 2009 Sabah gazetesindeki habere göre bir takım spor eşyaları için gümrük uygulanmıyor. Acaba detayda masatenisi de var mı? Yoksa tenis mazlemesi diye arada kaynatıyorlarmıdır? Adres http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2009/08/02...abilecekleriniz Bu aralar Edirne'deyim, fazla foruma bakamıyorum çünkü masatenisinden de uzaklaştım. Önceki sporum yüzme ile vakit geçiriyorum. Aynı zamanda stajımı yapıyorum. Oynayacak yer bilen ve antrenman yapabileceğim birilerine hayır demem.
Guest ^adm^ Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2009 Burdakiler birey olarak giriş yaparken yanınızda getirebilecekleriniz hakkında, posta ile siparişlerde farklı bir mevzuat uygulanıyor. Gümrükçülerin takıntılı olduğu biri olarak, masatenisi malzemelerine birşey diyeceklerini sanmıyorum. Nitekim en son aldığım pakette 2 adet lastik, 1 adet raket bir de speed glue (su bazlı sanıp okumadan aldım )vardı.
umur Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2009 orada sadece yanınızda getirilebilecekler var yine aynı durum 100 euro ya kadar getirebiliyoruz
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Onur eğer vakti varsa 1 saatlik yolu göze alabileceksen yani Kırklareli'ye gel :) Edirne'de yok benim bildiğim kadarıyla salon...ya da oynayacak yer
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Onur msn adresim ; umutalumutal@notmail.com antrenman hakkında konuşabiliriz
onurzaim Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2009 Sağolun. Msn'e ekledim. Artık durumlara bakacağım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap