smetmusti91 Oluşturma zamanı: 24 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Temmuz, 2009 Biz burada masa tenisi severler olarak heyecan içindeyiz , mutluyuz All-Star TÜRKİYE'YE geliyor ama şu haber başlığını okuyup medyanın bu işe bakışını anlayın ALLAH AŞKINA , BEN OKUYUNCA DELİYE DÖNDÜM! Nasıl bir zihniyet bu ya ? http://haber.mynet.com/detay/flash/Bogazic.../X1248442300578
ongun Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Neden deliye döndünüz? Konuyu yüzeysel ele alıp, daha çok Boğaziçi Köprüsü trafiğine önem verdikleri için mi?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Kesinlikle evet....Ülkemizin seviyesinin çok üst düzeyde olmadığı bir sporda olağanüstü fırsat yakalamışız , tanıtım yapılacak ; eurosport ve TRT 1 canlı verecek maçı , üstelik bu sadece tanıtım daha devamı olacak ; sağolsunlar sporumuza destek yerine yarım saatlik birşeyi öne çıkarıyorlar....ÇOK CAN SIKICI Hafif bir düzeltme yapılmış....Umarım haftasonu da görüntülere yer verirler...
ongun Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Doğru anlamışım. Peki ne yapılabilir? Bu sözleri, haberi hazırlayan kişiye söyleseniz herhalde "Sıkı can iyidir, zor çıkar" gibisinden bir cevap alırsınız. 11-12 Kasım tarihlerinde Haldun Alagaş Spor Salonu masa tenisi severlerle dolup taşsa basının biraz ilgi duyması sağlanabilir belki. Ama ben pek umutlu değilim zira tembel ve üşengeç olduk milletçe.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Ben yorum falan yazdım , elimizden gelen bu kadar....Bir cevap verilmemiş sadece başlıkta birkaç kelimeyle oynamışlar o kadar.
Guest ^adm^ Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Önemli bir aktiviteyi yolda kazı çalışması yapılacak edasıyla yazması çok talihsiz bencede tabi mynetin değil anadolu ajansının hatası. Milletimizin spora bakış açısını gayet iyi irdeleyen bir haber olmuş. Benzeri olaylara da sık rastlanılabiliyor, benim aklıma ilk Jay Cutler'a (profesyonel body builder) beyaz showda sirkten maymun çağrılmışcasına davranılması geliyor, oysaki youtube gibi yerlerde dilimizi bilmeyen yabancılar kıskanarak izlemişlerdi videoyu.
cagan Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Yanlış hatırlamıyorsam daha önce Boğaz Köprüsü üzerinde çeşitli organizasyonlar vardı buna benzer..2 tenisçi karşı karşıya gelmişti sanırım..(isimlerini hatırlamıyorum) Sonra F1 pilotu David Coulthard bir şov yapmıştı..O zaman basın deli gibi ilgi göstermişti..Köprü trafiğe kapandı falan filan diye bir mevzu olmamıştı..Tabi beklerdik ki bu güzel organizasyondan daha farklı bahsedilsin,''Köprü trafiğe kapandı'' haberi içerisinde bir garnitür olmasın..Sağlık olsun ne diyelim..
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 kapatılcak zaman da çok değil sadece yarım saat ve tek taraflı tamamen de değil
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Baskımız işe yaramış =)) http://haber.mynet.com/detay/sports/Bogazi.../O1248513377093
ozgur seker Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 hakkaten iyi olmuş baskından dolayı eline sağlık
Guest Sina İçen Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Hassasiyetinize teşekkür etmemek mümkün değil, elinize sağlık gerçekten
Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Ne yazıkki Ülkemiz artık böyle, spor kimin umurunda önemli olan arabamızın trafiğe takılmadan gitmesi. ktm
umur Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 trt1 in yayın programına baktım öyle bişey yok
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Ne yazıkki Ülkemiz artık böyle, spor kimin umurunda önemli olan arabamızın trafiğe takılmadan gitmesi. ktm Ne zaman sevdirebilcez bakalım sana Türkiye'yi Selim abi ? Ben görmem o günleri ama ...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Temmuz, 2009 Ne zaman sevdirebilcez bakalım sana Türkiye'yi Selim abi ? Ben görmem o günleri ama ... Ömer gene yakaladın beni sendende kaçış yok, inşallah iyi günleri hep birlikte görürüz. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap