PingPongMan Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2005 arkadaşlar bugün forumumuzun en leyleği havada görmüş elemanlarından : NurdaN'ın doğum günü. kendisini candan kutlar, nice mutlu, sağlıklı, başarılı ve masa tenisi dolu yıllar temenni ederim... Ping the birthday reminder Pong P.S. bazı forumlarda rastladığım güzel bir uygulama; teee ne zamandır yapacam, bugüne kısmet oldu.
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 çok hoş bir jest olmuş... nurdan mutlu yıllar kendine iyi bak...görüşürüz
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Nurdan doğum günün kutlu olsun.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Doğum günü kutlamaları halen devam ediyor veya henüz kendine gelemedi herhalde foruma girmemiş olduğuna göre. :gulumse: Doğum günün kutlu, hayatın masa tenisi ile dolu olsun Nurdan
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Bende kutlayayım bari:lol: Doğum günün kutlu olsun nurdan
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 çılgın nurdan,ben de senin doğum gününü kutluyorum.iyiki varsın.çok çok öptüm.
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 vayy canına çok mutlu oldum! hiç beklemiyordum : (ben de sana doğum günü yapcam Ping) güzel temennileriniz için herbirinize çok çok tşkkür ederim :gulumse: nice nice doğum günlerinde birlikte olmak dileğiyle, sevgiler... NurdaN
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Doğum günün kutlu olsun dostum : :
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2005 Mutlu yillar sana, mutlu yillar sana, mutlu yillar, mutlu yillar, iyi ki doogduuun Nuuurdan, nirinam...
Beethoven Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 iyi ki dogdun nurdannn, iyi ki dogdun nurdannn..! nice yillara
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 teşekkürler teşekkürler teşekkürler
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Kızım,madem doğum günün niye haber vermiyon,hediye filan gönderirdik Ama iyiki dığdun,yoksa samsunda seni tokatlayamazdım K.İ.B.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap