turushanovgu Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 17 Temmuz, 2009 usta, bu sette guoliangı öyle bir dağıtmışki eminim adamın masa tenisi oynamaya mecali kalmamıştır, set sayısındaki rahatlıksa görülmeye değer
umur Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 bunu daha öncede izlemiştim özellikle son sayısı çok hoş resmen dalga geçiyor
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 beyler ilk sayıda J.o nun blokladığı top niye öyle falsolu gidiyor ...aklım karıştı ya bloğu düz atıyo ama top dönerek gidiyor...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 beyler ilk sayıda J.o nun blokladığı top niye öyle falsolu gidiyor ...aklım karıştı ya bloğu düz atıyo ama top dönerek gidiyor... yok jo blogu zaten paralele yolluyor top masanın kenarına carpıp iyice dişarı dogru kaçıyor...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 ya ben bi de az önce o sayfayı açınca ma lin waldner maçını izledim eklemeden edemeyeceğim güzel sayılar var iyide son set, setler 3-3 waldner 10-5 önde tek sayı alamadan 12-10 kaybediyor maçı ma lin in en genç zamanları bi de... bu maçı izleyince prestiji düştü gözümde biraz waldnerin doğrusu
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Onu bilmemd e bu liu yu masa tenisinden soğutmuştur bence Waldner bu maçtan sonra , bir insan evladı HEM DE ÇİNLİ bu kadar mı rezil edilir ?
ozgur seker Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2009 guoliang şu anda ma long un antranörü mü???? ma long vs joo se hyuk yarı final maçında ma long a taktik veren adama aşırı benzio bana o gibi geldi
umur Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2009 evet çin milli takımının antrenörü
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap