ozgur Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2009 MASA TENİSİ YILDIZLAR VE GENÇLER AVRUPA ŞAMPİYONASI Avrupa Masa Tenisi Federasyonun sayfasinda sampiyonadan canli görüntüler devam ediyor. Yayin akisinda su bilgi gözüme ilisti. Thursday, July 16th, 2:40 pm CET Hurturk/Gungor, TUR vs. Alvarez/Szocs, ESP/ROU (CXD) yani bugün türkiye saati ile 15:40'da. yanlisim varsa düzeltin. Canli Yayin
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2009 Maçın yapıldığı ülkeyle ülkemiz arasındaki yerel aat farkına bağlı ama bence doğru bir tahminde bulunuyorsun ? Yücel formunun en üst seviyelerinde,umarım yenerler....
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2009 Az önce Jiang Cao 'yu İngiltere'nin antrenörü ile yan yana gördüm. Bizim oyuncularıda gösterdi kamereman. Çok ii muhabbet yapıolar
umur Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 turnuvanın sonuçları nerde ve maçları izleyebileceğimiz bir yer var mı
ozgur Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2009 turnuvanın sonuçları nerde ve maçları izleyebileceğimiz bir yer var mı evet var
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2009 Ben de şöyle bir şey buldum: http://www.ettutv.com/?Menu=News&Actio...9&lang_id=2
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2009 Türkler artık elendi...Sevindiğim 2 sonuç var Gökçenur ile Elanur ilk 16 ya girdi Avrupada yıldız kızlarda....Adının sonunda nur olanlarda bi keramet var ama neyse =))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap