Guest Umut AL Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Temmuz, 2009 Varsa eğer lütfen bana ulaşsın; umutalumutal@hotmail.com
onurzaim Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 Varsa eğer lütfen bana ulaşsın; umutalumutal@hotmail.com Merhaba Ben Edirne'de değilim ama 2 hafta sonra stajıma başlayacağım için orada bulunacağım. Yine forumdan irtibata geçersek bir yerde oynayabiliriz.
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 Merhaba Ben varım Edirnede oynamak için ekrem demiray spor salonunda masa var oda soyunma odası gibi biyerde ama oynanır yani maç masaları güzel onun dışında bazı okullarda vardır masa..
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2009 Enez'e gelen olursa beklerim :
Guest acz_beser Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2009 Enez'e gelen olursa beklerim : masa tenisi oynamak isteyen arkadaşlar olursa ben herzaman beklerim orta düzey bir oyuncuyum bu aralar ciddi şekilde masa tenisiyle ilgilenmek istiyorum fakat oyuncu bulamıyorum oynamak isteyen olursa nacro06@hotmail.com adresine mail gönderirseniz görüşürüz
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2009 Ben de keşandayım ama oynayacak partner bulmakta zorlanıyorum. Spor salnuna yeni masa almak için çalışmalara başladık. Destek olmak isteyen, ben bu işle ilgilenirim diyen varsa takım da çıkarabiliriz belki. İlgilenenler forumdan ulaşabilir.
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2009 Ben de keşandayım ama oynayacak partner bulmakta zorlanıyorum. Spor salnuna yeni masa almak için çalışmalara BAŞLADIK. Destek olmak isteyen, ben bu isle ilgilenirim diyen varsa takım da çıkarabiliriz belki. Ilgilenenler forumdan ulaşabilir. [/ quote] Tanıştığıma memmnun oldum abi. Dün akşam telefonla aradın. İyi oldu. Fakat telefonla az görüştük. Çünkü antrenman yapıyorduk arkadaşla. Takım için iyi düşünmüşünüz. İnşallah olur.
Mr.Fly Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2011 edirne merkez var mı varsa beykent iöo gelebilirsiniz irtibata geçebiliriz.
eylmz Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2011 Universitedeyken az mı oynamadık Edirne de. Hey gidi günler. 7 sene oldu Edirne yi görmeyeli. Masa tenisini orada öğrendim ben
drgogo Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Edirnede iyi derecede oynayan antrenman yapabileceğim arkadaşlar arıyorum. Dr.Gökhan Göziş drgogo3@hotmail.com
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Edirnede iyi derecede oynayan antrenman yapabileceğim arkadaşlar arıyorum. Dr.Gökhan Göziş drgogo3@hotmail.com Merhaba, Ben iyi derece değilim ama antrenman verebilirim. Ne dersiniz?
Guest Safa Aslaner Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2011 Edirne Merkezde oturanlar için geçlik spor merkezi var güreş merkezide deniyor. orada antremanalrımız oluyor isteyen arkadaşlar bilgi almak için başvurabilirler gençlik ve spor merkezine
drgogo Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Merhaba, Ben iyi derece değilim ama antrenman verebilirim. Ne dersiniz? Olur tabii. Bu akşam deneme yapalım mı? Maille ulaşırsan randevulaşırız.
drgogo Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Ben Edirne güreş merkezindeki masalarla ilgili Cemil hocayla görüştüm. Çok kalabalığız yer yok gibi şeyler söyledi. Bende iyi oynayan arkadaşlarla hemen onun arkasındaki özel salonda antrenman yapmayı planlıyorum. drgogo3@hotmail.com
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Sormak istediğim bir şey var. Ya siz bahsettiğiniz kadar iyi değilseniz 1
drgogo Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Sormak istediğim bir şey var. Ya siz bahsettiğiniz kadar iyi değilseniz Sayın Mehmet Yıllık sizin kadar iyi olmam mümkün değil. Ama sende de düşüş olmuş anladığım kadarıyla. Gel burayada antrenman yapalım. İyi işlettin beni kardeşim.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gökhan bey, Mehmet bey bir ara farklı malzeme denemesi yapıyordu, o yenilgiler bu yüzden oldu herhalde. Son maçlara bakarsanız eski gücü devam ediyor...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2011 Gökhan bey, Mehmet bey bir ara farklı malzeme denemesi yapıyordu, o yenilgiler bu yüzden oldu herhalde. Son maçlara bakarsanız eski gücü devam ediyor... Çok doğru söylüyorsunuz ana sebep bu aslında fakat antrenman eksikliği de ayrıca üzerine tuz biber ekti, bir türlü ayar tutturamadım. Şu bir gerçekçi, bir anda çok farklı malzemelere geçmek çok büyük hata, bu hatamı fazlasıyla ödediğimi(bir musubet bin nasihattan iyiymiş) düşünüyorum. Şimdi yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Zaten bu sezon liglerde de oynamadığımda, fazla tempo olmadığı için kendimi daha zinde hissediyorum. Artık hedefim terfi maçları için bir yerlerden teklif gelirse orada oynamak. Terfi maçlarına daha zaman çok, o tarihe kadar forma gireceğimi düşünüyorum. Saygılar,
yasinensar6 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2015 Ben oynarım memnun olurum gençlik spor boş oluyo
yasinensar6 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2015 Varsa eğer lütfen bana ulaşsın; umutalumutal@hotmail.com Merhaba ben tokide oturuyorum edirne de buluşup oynayabiliriz çok memnun olurum bende oynamak istiyorum bi aralar. Edirne genclik spor da muduru tanıyorum istediğim zaman gidip oynayabiliriz
firattasp Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 edirnedeyim, masa tenisi oynayan varsa antreman yapmak isterim normal olarak biliyorum tam kurallı ve profesyonel değil
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap