Guest Aydin Ungan Oluşturma zamanı: 21 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 21 Şubat, 2005 Merhabalar Atak oyuncuların spinde tercih ettikleri lastikler arasında TIBHAR MAKSS 2,4 mm BUTTERFLY BRYCFX 2,1 mm arasında tercihlerini merak ediyorum. Kullanan arkadaşlarımızın bu lastikler hakkında tecrübelerini ve tercih nedenlerini belirtirlerse çok sevineceğim. İyi çalışmalar
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2005 spin'de butterfly DO'R ve kong linghui special soft
Cako67 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2005 selam arkadaşlar bu lastikler arasında brycefx gerçekten mükemmel ben kullanıyoum işitme engelliler milli takımında arkadaşım var ondan alıp bazen takıp oynuyorum ve harika atıyor hem spinde hemde düz topta mükemmel alın bana güvenin memnun kalacaksınız
Beethoven Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 buttefly bryce fx deneyebilirsin, özellikle spini yüksek, falsonu iyi, ayni zamanda kontrollu.. pisman olmayacagina eminim. denemekte fayda var
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2005 Bryce Fx mükemmel bir spin lastiği tabi servis karşılamayı becerebilirsen..
Cako67 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2005 bryce fx gerçekten mükemmel lastik oynadıkça harika atıyor. spi blok kesik her türlü hareketi yapabiliyorsun. ama iki tarafı bryce fx oldumu biraz ağır oluyor. kontrolü zor oluyor bendebir tarafı backhand yani hurricane 3 kullanıyorum hem kontrollü hemde her türlü oyunda var tavsiye derim
Recommended Posts