Guest Kadir Özkök Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Haziran, 2009 Benim en çok sevdiğim videolar genelde ofans defans eşleşmeleri oluyor. Ve nedense defans oyuncularının tarafını tutuyorum.. (Genelde ezilen tarafı tutmayı sevmişimdir) Youtube'da chopping ile alakalı video izlerken bu video'ya denk geldim. Güzel ralliler olmuş. Gerçi defans oynayan Kore milli takımı oyuncuları arada sırada atak da yapsalarmış daha da güzel olurmuş ama neyse.. Link: Çin milli takımı oyuncularının biri sağ elle oynuyor, biri sol.. İkisi de masayı forehand'lerine almışlar paso saldırıyorlar. Güzel taktik.. Ayrıca bir kişinin cho cho diye bağırması garip gelirken, iki kişi daha bir garip olmuş.. :gulumse:
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 cokgüzel video ve mac da cok cekiseli gcemis.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 Tek kelimeyle enfes
Guest JOwaldner Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 saol çok harike bir video yanlız oradkai çinlilerde bayanmış video nun sonunda anladım anca XD
lobianco Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2009 saol çok harike bir videoyanlız oradkai çinlilerde bayanmış video nun sonunda anladım anca XD Antrenman yapmaktan saçlarına bakamamışlar, kısa kestirmişler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap