kürsad Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2009 Omega III ün 3 adet farklı versiyonu satılıyor, acaba bu ucuz versiyonu hakkında bilgisi olan var mı???
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Omega III ün 3 adet farklı versiyonu satılıyor, acaba bu ucuz versiyonu hakkında bilgisi olan var mı??? Omega III'ün solüsyon gerektiren eski versiyonu.
kürsad Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Emre Bey sağolun ... Ah be, ben de ucuz yollu lastik buldum diye sevinmiştim
turushanovgu Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2009 Speed glue version until 2008 ban. This version has no built in speed glue effect and works well when speed glued.
Guest JOwaldner Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 ancak parantez içinde tensor yazıyor, diğer omega 3 lerde ise tensor bios yazıyor acaba en eski nesil o çabuk yıpranan ve doğru düzgün solüsyon hissi vermeyen tensor lastiklerden olamazmı?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 ancak parantez içinde tensor yazıyor, diğer omega 3 lerde ise tensor bios yazıyoracaba en eski nesil o çabuk yıpranan ve doğru düzgün solüsyon hissi vermeyen tensor lastiklerden olamazmı? Olmasına olur, açıklamasını zaten Turushan yazdı. Solüsyon kullanımı için üretilmiş lastik.
Guest JOwaldner Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 o bu versiyonun hızlandırıcı zamk hissi vermeyen bir lastik olduğunu söylemiş ben ise 1. nesil hızlandırıcı zamk etkisi veren lastik olabilirmi dioyrum
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2009 Olabilir mi kısmını madem merak ediyorsunuz araştırın. Turushan birşey dememiş, alıntıyı paylaşmış. Siz farklı birşey bulursanız paylaşın. Tensor'lerin solüsyonla kullanım için olanlar vaktinde vardı. Mesela Desto'nun da solüsyonlanmak için olanları üretildi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap