KursaD Oluşturma zamanı: 23 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 23 Haziran, 2009 merhaba arkadaslar .. raket almayı düşünüyorum öncelikle nasıl bır oyun oynadıgımı size anlatıyım. Rakibi sağa sola koşturmayı çok severim. Zaten en belirgin ve en çok sayı aldığım özelliğim budur. Spini ve atağıda iyi yaparım. topuda istediğim yere bırakabılıyorum elimle koymuş gibi. Ve almayı planladığım raket Butterfly Andrzej Grubba 2000 dir. bu raket hakkında bı araştırma yaptım ve bana uygun olduğunu düşündüm. Sizin yorumlarınız veya tavsiyeleriniz nelerdir ?. Teşekkürler..
frknaltnk Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 Timo Boll spirit.. Spin ve kontrolü harika. Tavsiye ederim
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 primorac off- sriver fx ya da rapid soft lastikler kullanabilirsin istediğin yere kontrollü bir şekilde çok iyi toplar atabilirsin...
ongun Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 primorac off- sriver fx ya da rapid soft lastikler kullanabilirsin istediğin yere kontrollü bir şekilde çok iyi toplar atabilirsin... -Emre... Rapid soft lastikler olmaz. *Arkadaş batırfılaycı.*
KursaD Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2009 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2009 -Emre... Rapid soft lastikler olmaz. *Arkadaş batırfılaycı.* benden de mi daha batırfılaycı : (cvp biraz geç oldu ama konuyu görmemişim galiba)
Recommended Posts