Misafir Oluşturma zamanı: 16 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 16 Şubat, 2005 Arkadaşlar bir adet Joola şort temin ettim.Fiyat 17euro.Sizce fiyat uygun mudur ve bu şortlar iyi midir? Not:şortum aslında var ama gelmiyor(sportive)38beden
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 ben de bir çift çorap aldım... mısırlı marka, spini ve kontrolü iyi ama hızından pek memnun değilim. daha hızlı birşey arıyorum aslında. çiftine 100 dolar verdim, sanırım çok değil. görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler... bu arada, ilker bence fiyat uygun, çünkü ben geçen hafta bir şort aldım, 150 euro idi.
Guest UltrAslan Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 ben de bir çift çorap aldım... mısırlı marka, spini ve kontrolü iyi ama hızından pek memnun değilim. daha hızlı birşey arıyorum aslında. çiftine 100 dolar verdim, sanırım çok değil. görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler... bu arada, ilker bence fiyat uygun, çünkü ben geçen hafta bir şort aldım, 150 euro idi. bi şorta 150 euro ve
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 herkese merhaba short fiyatı her halde şaka dır. bu arada adidas masa tenisi ayakkabısı nerede satılıyor ve kaç para dır bilen varmı?
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 ... bir masatenisi ayakkabisinin normal spor ayakkabisindan farki nedir .yani performans farkedermi???
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 henüz giyemedim bir arkadaşta görmüştüm çok rahat ,esnek ve kullanışlı olduğunu söylemişti. özel masa tenisi için tasarlanmış. iyi olsa gerek.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2005 bu arada, ilker bence fiyat uygun, çünkü ben geçen hafta bir şort aldım, 150 euro idi. Forumumuzun yegane Hacı'sına da bu fiyatta bir şort yakışırdı zaten
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2005 Bilgilendirmek için yazıyorum adidas ın masa tenisi malzemelerinin Türkiye distribütörüyüm 3 farklı ayakkabı modeli var Climacool 290 gr 100 mi-tt-enium 300 gr 83 tanglin 260 gr 60 www.adidas-tt.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap