Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 22 Haziran, 2009 Arkadaşlar kısa süre önce cep telefonum paramparça oldu ve kayıtlı hiç bir numara kalmadı.Sizlerden birçok kişi ile görüştüğümden dolayı rehberinde telefonum kayıtlı olan yada telefon numarasını vermek isteyen arkadaşlar lütfen bana kişisel mesajla numaralarını verirse tekrar kaydetme imkanım olacaktır.Teşekkürler...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Arkadaşlar kısa süre önce cep telefonum paramparça oldu ve kayıtlı hiç bir numara kalmadı.Sizlerden birçok kişi ile görüştüğümden dolayı rehberinde telefonum kayıtlı olan yada telefon numarasını vermek isteyen arkadaşlar lütfen bana kişisel mesajla numaralarını verirse tekrar kaydetme imkanım olacaktır.Teşekkürler... Geçmiş olsun.. ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Geçmiş olsun.. ktm Selim sağolda telini vermeyeceksin galiba .
Guest İLHAMİ Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Selim sağolda telini vermeyeceksin galiba . Merhaba tufan geçmiş olsun benim telefonu biliyorsundur yada bir araya geldiğimizde hemen benden al.görüşürüz ilhami
kanka Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2009 merhaba tufan geçmiş olsun yeni kayıt oldum mesaj yazmayı becerebildimmi bilmiyorum bu ikinci yazışım telefonun yeni değilmiydi yazık olmuş görüşürüz ışık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap