notsniw Oluşturma zamanı: 18 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 18 Haziran, 2009 Konya'daki Masatenisi oyuncularını bir araya getirmeyi amaçlayan, oyuncular, kulüpler vs hakkında bilgi veren, il bazında yaptığımız turnuvaların detaylı bilgilerini istatistiklerini tutan websitemiz açıldı... www.masatenisikonya.com Ertan abinin çevirdiği bazı güzel yazıları da koydum siteye, kendisinden izin alarak.. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim..
lobianco Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Merhaba, Siteniz hayırlı olsun, güzel olmuş. İl temsilciliği sitesi yazıyor, ama il temsilciliği hakkında bir bilgi gözüme çarpmadı. Yönetim kurulunu tanıtan bir sayfa hazırlanabilir. Grafik açıdan da biraz daha zenginleştirilebilir. İl temsilciliklerinin sitelerinin olması faydalı oluyor. Elinize sağlık.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Çok sade bir site olmuş. Yinede ellerinize sağlık
kürsad Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 siteyi biraz daha grafiklerle süslerseniz çok daha şık olacaktır. Ellerinize sağlık sizin bu spora yaptığınız katkıları hayranlıkla izliyorum, başarı ve çabalarınızın devamını dilerim.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Sade ve bilgilendirici olmuş. Ellerinize sağlık. Gereksiz grafiksel öğelere gerek yok, bu şekilde gayet iyi. (Sayfada link çok olduğundan ve hepsinin mavi olmasından dolayı mavilik ağır basıyor. CSS ile linklerin renkleri düzenlenebilir; başlıklar, logo, linkler hepsi mavi !). İletişim bilgilerini göremedim sanki. Maçların ayrıntılı skorlarını beğendim.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Hayırlı olsun.. Sade, güzel ve anlaşılır bir site olmuş.. ktm
dent64 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Hayırlı olsun. Böyle bir çalışma yaparak, gösterdiğiniz özveriniz için ayrıca teşekkür ederim.
ongun Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Konyadaki sporculara hayırlı olsun
Ertan Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Konya'ya ve masa tenisine hayırlı olsun. Sitenizin bu sporun yaygınlaşmasına mutlaka katkısı olacaktır.
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 güzel dilekleriniz için teşekkürler, iletişim sayfasını ekledim, sadelik konusunda ise katılıyorum, sade bir site oldu, belki ileride biraz renklendirebilirim, hazır script kullandım siteyi yaparken, türkçesi yoktu tektek türkçeye çevirdim ifadeleri ve masatenisine uyarladım istatistik sayfasını... şu an ilk amacımız yeni sezonla birlikte maç skorlarını girmek, istatistik tutmak...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Logodaki topun üzerindeki 42 numarasını görünce aklıma 42mm top geliyor her defasında....
notsniw Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2009 ahaha belli mi olur, ittf ye :) hem zaten test etmiyorlarmıydı :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap