Guest Knife Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2009 Hayata dair güzel bir video izleyiniz
Bora Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 tek kelimeyle muhteşem. herkesin izlemesi, ders alması ve uygulaması gerekir diye düşünüyorum.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Harika bir video. paylaşan arkadaşa teşekkürler
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Bence bu bölümde asılı yapılsa yeridir. Hem yüreğimden hem de beynimden yakaladı ve sürükledi beni.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Bende hata veriyor link ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Açılmıyor işte Ben Firefox kullanıyorum bi etkisi olabilir mi "Sayfa Yükleme Hatası" diye bir hata var...
lobianco Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2009 Dailymotion sitesi şu an engellenmiş durumda. Belki de ondan kaynaklanıyordur. Bir de şunu dene: Bilgisayarım / c: / windows / system32 / drivers / etc / hosts dosyasına çift tıkla, not defteri ile aç. Çıkan ekranda localhost yazısının altında bak bakalım dailymotion yazısını görebiliyor musun. ( muhtemelen şöyle yazıyodur -> 127.0.0.1 www.dailymotion.com ) Eğer görüyosan o satırı sil, kaydet, çık. İnternet tarayıcını kapat, aç. Siteye girmeyi dene.
Guest Knife Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Dailymotion sitesi şu an engellenmiş durumda. Belki de ondan kaynaklanıyordur. Bir de şunu dene: Bilgisayarım / c: / windows / system32 / drivers / etc / hosts dosyasına çift tıkla, not defteri ile aç. Çıkan ekranda localhost yazısının altında bak bakalım dailymotion yazısını görebiliyor musun. ( muhtemelen şöyle yazıyodur -> 127.0.0.1 www.dailymotion.com ) Eğer görüyosan o satırı sil, kaydet, çık. İnternet tarayıcını kapat, aç. Siteye girmeyi dene. teknik açıklama için teşekkürler.. Dailymotion sitesi şuan aktif iyi seyirler....
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Sağolun :) Biraz geç gördüm ama...
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2009 çok güzel bir video. herkes seyretmeli.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap