Guest lighterstone Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2009 Tarih:20 Haziran Saat:10:00 YER: Mimar Sinan Spor Salonu/Edirne
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Güzel bir turnuva olucak gibi geliyor bana... Diğer illerden katılım serbest mi ? Ayrıca ödül olarak ne var ?
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Güzel bir turnuva olucak gibi geliyor bana...Diğer illerden katılım serbest mi ? Ayrıca ödül olarak ne var ? Daha önceki kırkpınar turnuvalarına kırklarelinden gelenler katılabiliyordu demek ki diğer illerden gelenlerede serbesttir ödül olarak madalya ve kupa verirler die düşünüyorum belki yanında başka hediyeler olabilir tam bilemicem.Sanırım ilk kez mimar sinan spor salonunda olucak inşallah güzel olur:)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Valla , bend e önceden geldim ve o salodna 2. defa olacak galiba,masalar orta seviye,panolar iyi değil,hakemler de pek iyi değil....Umarım il temsilcisi Cemil abi biraz değiştirmiştir....Edirne'li bir bayan hakem hatırlıyorum takım arkadaşımla yaptığım maçta ikimizi de o kadar sıkmıştı ki o kadar olur...
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 mimar sinan spor salonu ekrem demiraydan iyidir hakemler belki degişmiştir temsilcide farklı olunca organizasyonda farklı oluyor inşallah güzel bi turnuva olur kırklarelinden katılanlar oluyor sanırım sizide orda görmek isteriz:)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Kırklareli zaten bizimg rup,hocalarının oğluyum ,gelirsek ben de ordayım yani
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 İnşallah gelirseniz hem turnuvaya renk gelmiş olur farklı oyuncuların olması ,katılımda yüksek olursa güzel geçer.Öğrendiğime göre temsilcinin maçları olduu için bulunamicak turnuvayı hakemler yüriticekmiş...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2009 Fark etmez :) Benim YDS sınavım var bu turnuvadan 1 gün sonra ; belki orda 20 sinde kalıp sınava sabah girerim...İnşallah iyi geçer
Guest Umut AL Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2009 mErhaba, turnavaya kayıt zamanı ne zaman, ayrıca lisansım yok, lisans gerekior mu ! ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap