Ertan Oluşturma zamanı: 6 Haziran, 2009 Oluşturma zamanı: 6 Haziran, 2009 Üyelerimizden Geniusghost16 (Serdar bey - Kütahya Güzel Sanatlar Öğrencisi) masatenisi.org logosu için çalışmalar yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz. Serdar arkadaşımızın çalışmasını sizlerin de beğenilerinize sunuyorum. Benim en çok 3 numara hoşuma gitti.
Bora Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 ben de 3 numara diyorum. emeği geçen arkadaşın eline sağlık.
ibrahima Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Üç numara kesinlikle. Bu işin bu şekilde hallolmasına sevindim. Arkadaşımızın eline sağlık.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 3 numara masa tenisinin dinamik yapısına daha uygun gözüküyor ve göze daha iyi hitap ediyor, oyumu 3 numara için kullanıyorum. Ayrıca 5 numarayı da rozet yaptırıp takmak hiçte fena bir fikir değil :)
erenarik Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 3.cü sette diyorum ..3 (helal serdarıma)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2009 3 numara desem ama değişiklik önersem? Uçan toplardan soldakini silsek, sağdakini yazının başına bir yere koysak, raketten ona kadar daha uzun bir ark çizsek? Çok şey mi istemiş olurum?
Secici Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Eğer bir değişiklik yapılacaksa bunu ancak tasarımcı yapmalıdır. 3. numara ya da ona yakın bir logo bence de güzel olur. Ayrıca forum için çizilmiş logolar da güzel...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 3 numara güzel gerçekten. Bombesi ters ama bana yine de Tenergy'nin logosunu anımsattı
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 3 numarada sanırım karar verilmiş.Ertan abi bu logonun t-shirt'lerinide yapmak lazım.Kim üstlenecekse ben ilk müşteriyim .
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Merhaba Arkadaşımızın ellerine sağlık.3 Numara güzel Ancak blok değil dağınık gibi geldi bana .Ayrıca www. başlangıcıda yok.Çok bize ait.Beynelminel değil.Bence 6 daha derli toplu belki renkleri düzenlenebilir.aynı zamanda logo-arma ilişkisinide taşımakta.Sadece fikrimi söyledim.Tekrar ellerine sağlık Görüşmek üzere
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 3,4,5 logoları çok güzel ; ETTU tarzı 5 özellikle
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 ben de 3 numarayı begendim yapanın ellerine saglık...
aessad Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 3 numara güzel bu tişört ten bende istiyorum yapılırsa güzel olur
Canberk Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 3 numara sanki tenergy ambleminide andırıyor güzel olmus
ibrahima Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Logoya /forums da eklenip forum logosu olarak da kullanılabilir diye düşünüyorum. Açıkça forumun ön plan çıkmasını daha doğru buluyorum.
SerdarDemirci Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 arkadaslar degerlendirmeler katkılar begeniler icin tesekkur ederim. hemen hemen 3 no uzerinde ortak bir begeni durumu yakaladık. bu cok guzel logoları tasarlarken olabıldıgınce sade ve uygulanabilirlik (sapka, t-shirt gibi basılı işlerde vs, hatta web sitemizde) acısından dikkatle olusturmaya ozen gosterdim bu guzide sporumuzu temsil edecek bir cok çıkış noktası var ama masa tenısıni kitap gibi yansıtmakta biraz sığ geldi bana. o yuzden belli başlı tarzlarda ornekler sundum, 3 no nun temsil ettiği sey ise dinamiklik, hareketlilik, sporumuzdaki yeniliklere açıklık (logonun guncellemelere açık olması) yansıtmaya calıstıgım ozellıklerı bunlardı. sanırım bunlardan oturu begenı topladı ertan abi ve arkadaslarım degişiklik yapmak elimizde ozguruz. Ama net olalım 3 no DEGISSIN mi AYNI MI KALSIN yada diger alternatifleri tekrar harmanlayayım mı, bu kararı hepberaber verelim saygılarımla, SERDAR
Ertan Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2009 Bence renklerle biraz oynanabilir. Raket sanki çok koyu olmuş gibi geldi. Farklı bir renk olabilir.
Champ Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 3 nolu logoyu 6. forum buluşmasında kullansak mı?
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Hiç fena görünmüyorlar... Ertan Abi zaten içlerinde daha albenisi olan 3. numarada karar kılmış. Bence de güzel... Ama şimdi merak ettim acaba sitemizde hayalgücü ve kalemi kuvvetli kimler değişik logo çalışmaları yapabilir?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Hiç fena görünmüyorlar...Ertan Abi zaten içlerinde daha albenisi olan 3. numarada karar kılmış. Bence de güzel... Ama şimdi merak ettim acaba sitemizde hayalgücü ve kalemi kuvvetli kimler değişik logo çalışmaları yapabilir? ben yapabilirim ama yapılan çalışmalar bence ideal başka logolar yapmaya gerek kalmıyor ... bunlar arasından seçim yapılması daha iyi olur...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Evet logoların hepsi çok güzel, emek veren arkadaşa teşekkür ederim. Logoları geliştirmek için acele etmeden ama işide fazlada uzatmadan, değişik logo fikirlerini ortaya koyup karar vermek daha etkileyici bir logonun ortaya çıkacağına fayda var derim.. ktm
Champ Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2009 6. Forum buluşmasında kullanılmak üzere karar verilen logonun orjinal ( yüksek pixel ) olanının tarafıma gönderilmesini rica ediyorum. mail:altayorhan@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap