Kaisersoze Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2005 Bugun itibariyle tora abimizle buluştuk . Vede hemen okulun salonuna götürdük . Salona adım atar atmaz tsunun ve benim lastiklerimizi verdi bizde sevinçten havalara uçtuk haliyle : . Daha ilk günden okuldaki bütün veteranlarla sıkı maçlar yapan tora akşamın sonunda yorgun düşmüş şekilde hadi gidelim derken biz hevesli gençler tsu ve ben son bi maç daha abi diye tutturuyoduk : tabi yapmadık e yeter daa neyse bundan sonra artık hep beraberiz daha çok oynarız . Tekrar HOŞGELDİN TORAAA
Saadettin Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2005 Tora vatanımıza tekrar döndüğüne göre bende ona kocaman bir HOŞGELDİN diyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2005 Hoşgeldin sinan abi ankarada görüşmek dileğiyle
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2005 Sinan abi Hoş geldin kutsal topraklara... İnşallah askerden sonra görüşürüz... Allah'a emanat ol
Toranomon Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2005 Hoşbulduk. Bu kadar sıcak karşılanacağımı bilseydim daha önce gelirdim. Hepinize teşekkürler ve en kısa zamanda görüşmek üzere.
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2005 ahh sinan abi keşke gelmeseydin! : Japonya gibi,fıstık gibi bi yer bırakılır mı yaw?
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 Valla bırakılır mı? Neyse hoş geldin
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2005 Aaa, Tora, geldin mi? Hoosgeeeeldiiiin... Eh, Japonya'nin kaybi, bizim kazancimiz :))
PingPongMan Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2005 Sevgili Tora, ben de vatanına hoşgeldin der, yeni görevinde başarılar, ailenle beraber Ankara'da mutluluklar ve ayrıca sana masa tenisli günler dilerim. Ping the still from abroad writing Pong P.S. ya Ankara'lı arkadaşlar, biriniz Tora'ya yardım edin de şu internet bağlantısını kursun artıkın
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2005 Her yeri ayağa kaldırdım.Genel müdürler bile şu an devrede .En kısa sürede Sn.Tora abimiz interneteee
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap