Mertcan ÜREK Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 31 Mayıs, 2009 Timo boll uzun bir aradan sonra oynuyor... Dima Apolonia'yı 3-1 yendi şimdi Yuan-Timo maçı başlıyor. Maç linki Siteye girinci soldaki seçeneklerden LİVE'a tıklayın...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Sağol mertcaan Kalbm Crisan'ın kulübü lıebherr LE
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Sağol mertcaanKalbm Crisan'ın kulübü lıebherr LE Sana bi kötü haber o zaman Crisan oynamıyor. Gerell Par oynuyor... Ben ise Dima'lı Süß'lü Timo'lu Düsseldorf'u destekliyorum :
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gerell PAR face'te bana oynamıcam demişti :S ama gerçekten oynadı yaa CRISAN onlarda oynasa ben de onları desteklicem de işte.. özellikle Dima ile CRISAN ın pekindeki maçını hatırlıyorum da ne ısdırap çekmiştim izlerken....ama seyir açısından süper kontralı ralliler vardı...
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Düsseldorf 3-0 aldı ve şampiyonlukta büyük avantaj elde etti :
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Timo BOLL da rakibini dağıttı yaa...Zavallı adam koca maç boyunca sadece giden topları izledi...
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Timo BOLL da rakibini dağıttı yaa...Zavallı adam koca maç boyunca sadece giden topları izledi... Sakatlıktan sonra baya iyi bir izlenim verdi açıkçası...
umur Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2009 antreman yapıyordu turnuvalara katılmadığı zaman
Guest zebil Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2009 Almanya Süper ligini görünce bizim liglerin içleracısı durumu daha da bir belli oldu. Hatta sadece süper lig değil, birinci ve ikinci lig maçlarında da aynı durum sözkonusu. DTTL de çok güzel sayfa hazırlamış. Her şey profesyonelce. Aramızda dağlar, bayırlar, vadiler, dereler, tepeler kadar fark var. Bir haftasonu toplanıp da bütün maçları bir anda yapmakla olmaz bu işler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap