turushanovgu Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2009 türkiyede liglerde oynayan veya oynamayan (serbest) en iyi defançılar kimler ve kullandığı ekipmanlar neler, bilgisi olan var mı????
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2009 Valla Deniz Ertuna en iyi büyüklerde altyapıda ise İ.B.B de apo var...ekipmanları konusunda hiçbir fikrim yok...
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 adanada çinli backhand defans forhand atak
notsniw Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2009 İzmirden Taner Özgür ve Celal Özgür var... Üniversiteyi bizim şehirde okumuşlardı, özellikle Taner abinin backhand spinleri ve oyun zekası aklımda.. Hala oynuyorlar sanırım, Lastiklerini ise hiç hatırlamıyorum, 7-8 sene oldu görmeyeli..
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 notsniw :S forendden mi defans yapıyordu bu abiler...
notsniw Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 notsniw :S forendden mi defans yapıyordu bu abiler... twiddling ;)
Ersun Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 İzmirden Taner Özgür ve Celal Özgür var... Üniversiteyi bizim şehirde okumuşlardı, özellikle Taner abinin backhand spinleri ve oyun zekası aklımda.. Hala oynuyorlar sanırım, Lastiklerini ise hiç hatırlamıyorum, 7-8 sene oldu görmeyeli.. Merhaba, Taner Özgür kardeşim İzmir Altay da oynuyor..2,3 Mayıs Altay veteranlar turnuvası şampiyonu oldu..Finalde Tufan Yalçın Hocamı yendi,güzel bir oyundan sonra..Onunla karşılıklı oynama fırsatı da buldum..Gerçekten oldukça iyi bir defansçı..Hatta kullandığı lastikleri de merak edip incelemiştim..TACKIFIRE-C ve defans pütür kullanıyordu.. HERKESE SELAMLAR..
onurzaim Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 İstanbul'da veteranlardan Suphi abi'yi de unutmayalim lütfen. seyrettiğim kadarıyla çok akıcı ve disiplinli bir oyunu var. Kolay kolay hata yaptıramıyorsunuz. Onu yakından tanıyanlar onun hakkında daha fazla şey söyleyebilirler. 9mm balsa Naubauer tahta üzerine bh de Ox pirhana fh de tackiness-c II kullanıyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Merhaba, Taner Özgür kardeşim İzmir Altay da oynuyor..2,3 Mayıs Altay veteranlar turnuvası şampiyonu oldu..Finalde Tufan Yalçın Hocamı yendi,güzel bir oyundan sonra..Onunla karşılıklı oynama fırsatı da buldum..Gerçekten oldukça iyi bir defansçı..Hatta kullandığı lastikleri de merak edip incelemiştim..TACKIFIRE-C ve defans pütür kullanıyordu..HERKESE SELAMLAR.. taner özgür hangi tahtayı kullanıyor????
frknaltnk Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Bizim altyapıda OLan Abdulmuttalip var Çok iyide defans yapıyor.. Tahtası Matshushita Pro Lastiklerde Forehandde Palio Backhand Pütrde Milkway var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap