onurzaim Oluşturma zamanı: 24 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Mayıs, 2009 Bir sitede çok özel sayılabilecek bir tahta buldum. İsmi İskender. Iskandar diye adlandırmışlar ama biz yine kendimize göre çevirelim ismini. İnclemekte fayda var diye düşünüyorum. Saygılar. adres: http://www.nexy.com/n_sub/sub_iskandar.php
umur Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 tipi doğru düzgün olmayan tahtalara karşı empatim var anlamadım gitti
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 tipi doğru düzgün olmayan tahtalara karşı empatim var anlamadım gitti Bunun tipinde bir yamukluk sıradışılık yok, standart Jpen tahta.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Bunların tutuşu o kadar rahat ki 5 sene önce 1 kerecik denemiştim 2 dakka hala o konfor aklımdan gitmedi....Acayip rahat yaaa...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Yalnız diğer jpen tahtanın adı da Temujin (Timuçin , Cengiz Han) .Ayrıca El yapımı olan Sahara tahtasını da bayağı beğendim. Özellikle tahtalarını çok karizmatik buldum.
umur Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2009 Bunun tipinde bir yamukluk sıradışılık yok, standart Jpen tahta. pardon abi böyle anlaşılacağı aklıma gelmemişti.doğru düzgün derken oval tahtaları kastetmiştim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap