Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 21 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 21 Mayıs, 2009 top 3 kere file de sekiyor ama hao sonunda sayıyı almasını biliyor
notsniw Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 eee dursaymış o top filenin üstünde bari... 3 kere sekermi bea bi link de ben veiryim: olimpiyatlardan, primorac-maze maç sayısı...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 vay canına çok ilginç bi sayıydı ya...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2009 Abim iyi çekmiş ama benim şu zamana kadar en çok takdir ettiğim topspin timo-sams. maçında timo'nun bir spini. Topu hem çok dolu dönderiyor hem de filenin hemen önüne samsonov da topu dışarı gönderiyor. Eğer maçı hatırlayan varsa linkini koysun lütfen ben unuttum :. (Forumda maçın linki vardı diye hatırlıyorum)
umur Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 timo ma long maçı vardı çok güzel bir spin yapmıştı timo ma da kaçırmıştı edit:http://www.youtube.com/watch?v=6BirfeFuFAA&feature=related link burada
Enduro Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 Timo'dan benzer bir top spin daha...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Timo'dan benzer bir top spin daha... Yalnız samsonov ve timo yanyana. Bu maçın tamamının linkini bulabilen olursa çok sevinirim.
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2009 zaten 1 kere sekseymis yetisemezmis heralde,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap