frknaltnk Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2009 14-17 Mayıs 2009 Tarihinde Yapılacak Olan Büyükler Türkiye Şampiyonası 16-19 Mayıs Tarihine Ertelenmiştir.. Cumartesi-Pazar : Takım Maçları Pazartesi: Çift Salı: Ferdi Maçlar İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda Yapılacaktır..
Bora Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 ferdi maçların salı olması iyi olmuş. pazartesi olsa katılamayacaktım. devamsızlığın dibine vurmuşuz zaten okulda :)
00erman Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 14-17 Mayıs 2009 Tarihinde Yapılacak Olan Büyükler Türkiye Şampiyonası 16-19 Mayıs Tarihine Ertelenmiştir.. Cumartesi-Pazar : Takım Maçları Pazartesi: Çift Salı: Ferdi Maçlar İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda Yapılacaktır.. Geçen sene çif ve tek maçları aynı gün başlamıştı.
sinasit Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2009 19 Mayıs günü ferdi maçlar sabah kaçta başlar acaba? Kesin olarak yanıtlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. İl dışından seyirci olarak katılmak isteyenler için önemli olabilir.
BurakYalin Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Forumdan arkadaşları cumartesi günü Tozkoparana bekliyorum.Başkent Gençlik Spor Ankara adına maçlarda olacaz. tanışmak ve konuşmak içinde güzel bir ortam olur.
cagan Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Forumdan arkadaşları cumartesi günü Tozkoparana bekliyorum.Başkent Gençlik Spor Ankara adına maçlarda olacaz. tanışmak ve konuşmak içinde güzel bir ortam olur. iyi fikir..orta çaplı bir forum buluşması olacaktır eminim,malum Türkiye Şampiyonası..gelen herkes yaka kartına nickini yazarsa iyi olur
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap