oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 6 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 6 Mayıs, 2009 10 Mayıs 2009 Pazar günü saat 10.00'da KTÜ Hasan Polat Spor Salonunda Yapılacaktır. En geç 09.45'de salonda olmanız şiddetle tavsiye edilir. 1.TT-rating turnuvasında da olduğu gibi masalar pek kaliteli sayılmaz, yerler fayans olduğu için dikkat kaygan zemin! uyarısını yapmam lazım, üniversitenin spor salonunda oynayacağımız için gelen geçen çok olacaktır dolayısıyla maçlar birçok kez bölünebilir.( let deriz artık ) Her katılımcıdan 3 lira alınacaktır. (madalya ve masaların kirası için) Yer ve zaman sıkıntısından dolayı turnuvayı 16 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Şu an ki kesinleşen katılımcı listesi aşağıdaki gibidir; 1.ömer kuloğlu 2.turushan övgü 3.gürkan karahan 4.emre birinci 5.tayfun bayındır 6. erkut demirci 7.ahmet karataş 8.duygu koç 9.figen uzun 10.mustafa akyüz 11.ibrahim uzun 12.mehmet şentürk 13.göksel aksel 14.şener bayrak 15.adem boncukoğlu 16.abdullah demir
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2009 valla ne diyeyim keşke vaktim olsa değişiklik olurdu orda olmak isterdim yazın haziran ayında vaktim olur gelebilirim ama
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 valla ne diyeyim keşke vaktim olsa değişiklik olurdu orda olmak isterdim yazın haziran ayında vaktim olur gelebilirim ama Tahsin abi o vakitte turnuva olur mu bilmem ama her zaman bekleriz antremanlara :)
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 sağol ömer tıpkı hakanbey gibi burda 1 reating turnuvası düzenledi sizde 2 inci reating turnuvasını düzenliyorsunuz şimdiden elinize ayağınıza sağlık sizi ok meydanında gördüm biara sizi oynama fırsatı bulamadım inşallah yazın olur diye düşünüyorum kolay gelsin
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2009 Şimdiden herkese başarılar dilerim. Katılanlara bakılırsa çok iyi maçlar olacak gibi. Selamlar
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Katılımcı listesi kesinleşmiştir.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2009 Turnuvaya katılacak tüm sporculara başarılar diliyorum.Sonuçları sitemizde bekliyorum.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 2. TT-rating Turnuvası sonuçlanmıştır; 1. Adem BONCUKOĞLU (Giresun) 2. Tayfun BAYINDIR (Rize) 3. Turushan ÖVGÜ (Rize) 4. Mustafa AKYÜZ (Trabzon)
ararat1973 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Adem Hocam geleneği bozmamışsın, tebrikler. Turnuvaya katılıp derece alan ve mücadele eden herkesi kutluyorum. Özellikle 2.lik elde eden genç oyuncuyu.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 (soldan sağa üst) Adem Boncukoğlu, Emre Birinci, Mustafa Akyüz, Abdullah Demir, Tayfun Bayındır, Ahmet Karataş, Turushan Övgü, Erkut Demirci, Şener Bayrak, Figen Uzun, Duygu Koç (soldan sağa alt) Göksel Aksel, Gürkan Karahan, Mehmet Şentürk, İbrahim Uzun, Ömer Kuloğlu
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Turnuvaya katılan ve derece yapan tüm arkadaşları tebrik ederim.
Bora Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 sıralamada 3 farklı şehirden oyuncu olması turnuvaya daha bi hoşluk katmış =)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Güzel olmuş...Göksel abi de bizden :) acaba ne yaptı ne zaman elendi bilgi veriri misiniz ?
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Güzel olmuş...Göksel abi de bizden :) acaba ne yaptı ne zaman elendi bilgi veriri misiniz ? Göksel, Adem, turushan, erkut grubunda hiç maç kazanamadan elendi ne yazık ki.
miva Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2009 katılan bütün sporcuları tebrik ediyorum...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 turnuva çok kaliteli ve eğlenceli oldu, katılan herkesi tekrar kutluyorum, turnuva bitiminde maç yapmamış arkadaşlar da rating mücadelesi verdi, biz yaz tatili hariç bu rating turnuvalarını aylık olarak yapmayı planlıyoruz, bir sonraki ve sezonun son rating turnuvasını haziran ayında öğrencilerin final ve sınavlarının bittiği dönemde yapmayı düşünüyoruz, katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Herkesi tebrik ederim. Toplu sonuçları www.tt-rating.com sayfasından alabilirsiniz.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Grubu zormuş ya...Derece elde eden arkadaşlara tebrikler...
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2009 Beni kırmayıp gelen :) tüm sporculara teşekkür ederim. Turnuvayı üstlenmekten de memnun kaldım ve daha büyüklerini organize etmek için cesaret aldım diyebilirim. Giresun ve rizeden gelenlere ayrıca teşekkür ederim, yolları uzun sayılmasa da malum şehirler arası yolculuk yapıp geldiler. Ayrıca genç yetenek Tayfun BAYINDIR'ı yürekten kutlarım, henüz 13 yaşında ve ileride çok iyi bir oyuncu olacağından eminim.
adem boncukoglu Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Asıl biz teşekkür ederiz Ömer. Gerçekten güzel ve zevkli bir turnuva oldu sayende. İnşallah yenilerini yaparız hep beraber. Katılan herkesi tebrik ederim. Tayfun hakkındaki görüşlerine de herkes gibi katılıyorum ben de. Çok daha iyi olacak ileride. Selamlar...
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2009 herkesi kutluyorum önemli olan bu sıcak ortamların oluşması birisi birinci olacak ikinci planda o dedimya sıcak ortam yeni yeni yüzlerin birbirleriyle oynaması turnuvayı dahada zevkli hale getiriyor bu arada bu arada birinci olan tayfun kardeşimiz takımda oynuyormu acaba bu kadar yetenekli olduğuna göre inşallah bir video yolarsınız zevkle seyrederiz
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 turnuvaya katan herkesi tebrik ediyorum(ben hariç :gulumse: ) çok güzel bi organizasyondu teşekkür ederim.yenilerini bekliyoruz.
Guest grupmulanbu Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 turnuvaya katan herkesi tebrik ediyorum(ben hariç :gulumse: ) çok güzel bi organizasyondu teşekkür ederim.yenilerini bekliyoruz. Öyle deme figen. Seninle yaptığım maçtan çok büyük zevk aldım. Önümüzdeki pazar günki turnuvada fırsat olursa rating maçı yaparız.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap