Guest Fulya Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Mayıs, 2009 daha önceden 26-28 haziran olarak bildirilen terfi ligi karşılaşmaları 3-5 temmuza alınmıştır.bilgilerimize....
ongun Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2009 Terfi Ligi tarihinde son? değişiklik: 19-21 Haziran Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu Katılacak arkadaşlara şimdiden başarılar.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Nasıl yaa ?? YDS var benim ... oktay çimen bana bunu yapamaz yaa :'( =((
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2009 Böyle saçmalık mı olur nasıl bu kadar erkene alırlar, hatta erkene mi alınır ya, bari 31 mayısa alsalardıda kimse katılamasaydı daha iyi olurdu nedir bu ya, finaller var ne yapıcaz şimdi... bu iş yatar... teşekkürler bu tarihi ayarlayanlara.........................
AliGuller Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Az önce tmtf sitesinden baktım. Tarih doğru 19-21 Haziran. Şimdi bende güvensizlik oluştu. Bu tarih 3.defa değişti. Şimdi biz 4.kez değişmeyeceğini nerden bilelim.
Bora Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Bu tarih 3.defa değişti. Şimdi biz 4.kez değişmeyeceğini nerden bilelim. Ali Abi, Hakan Bebek'e daha önce bir mail atmıştım. O da beni mail grubuna almış ki tmtf ile ilgili tüm haberler mailime geliyor. İstersen söyle seni de gruba alsın.
lobianco Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Ali Abi, Hakan Bebek'e daha önce bir mail atmıştım. O da beni mail grubuna almış ki tmtf ile ilgili tüm haberler mailime geliyor. İstersen söyle seni de gruba alsın. Mail ile gönderilen haberlerin size de gelmesi için Federasyon sitesinin anasayfasında solda en alttaki "Haber Bülteni" kısmına mailinizi yazabilirsiniz. Ancak sanırım asıl problem 3. kez değiştirilmesi ve bu değişikliğin geriye doğru olması.
ongun Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2009 Tarih 3 Temmuz'dan 19 Haziran'a terfi etmiş. Ne var canım alla allaaa. Adı üstünde "Terfi" Ligi değil mi? Her an bir terfi gerçekleşebilir. Şaşırmayalım gayet normal bir durum.
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2009 böle saçmalıkmı olur ne bu böle hiçmi insanları düşünmüyolar bunlar öğrenciler ne edecek sınavları varsa nasıl yapacak bunlarıhiçmi düşünmediler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap