ongun Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2009 Turnuvanın ilk 4 günü bant, son 4 günü canlı+bant şeklinde yayın yapacağını açıklamış ittf. Ne samsonov kaldı, ne süss, ne persson, ne primorac... Bir maze kaldı bir de ovtcharov. O da bağıra çağıra, ite kaka aldı son maçını. Bir sonraki tur onlarda elenir. Ben Joo se hyuk'un son maçını seyredip turnuvayla ilgilenmeyi bırakacağım. Birbirini yiyen çinliler fazla ilgimi çekmiyor nedense.
Psychospin Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2009 arkadaşlar maçların oynandığı salona ve seyircilere bakın. sanki yokohama da bugün bayram. inanılmaz bir şenlik havası var. yaşlı yaşlı teyzeler bile heyecanla maçları seyrediyor.
Eroll Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2009 Şampiyon Wang hao. Wang liqin ilk 2 set direnç gösterdiysede 3. setten sonra hao'nun üstünlüğü vardı maçta.
cagan Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2009 Çin'in yeni bir dünya şampiyonu var artık..final maçı yarı final maçlarından daha keyifsiz geldi bana..Wang Hao sürekli Liqin'in backhand ine oynadı ve maçı (ilk 2 set hariç) zorlanmadan aldı..tahminimin doğru çıkmasınada sevindim (hani ödülüm )
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2009 arkadaslar butterfly ın sampiyona ilişkin hazırladıgı yorumları içeren bir video roportajlar güzel olmus... özellikle timo ile olan... :) http://www.butterfly-world.com/index.php?id=368&L=1 r
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2009 hocam bu ingilizce yazı seklinde olsa ceviri yapardım ama video da maalesef ole bi imkan yok :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap