Bora Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 biz sevinmeyi de üzülmeyi de bilmiyoruz valla
huorfefalas Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Ahahaha harika ya rakibi oyundan kopartmanın en güzel yolu bence.
ongun Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Sağol Lobianco Bu video gerçekse eğer, elemanla aramda medeni cesaret bakımından biraz fark olduğunu söyleyebilirim. Balinayla hamsi arasındaki fark kadar büyük bir fark :
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 adam hakketmiş. maç başlamış set bitecek hiç sayı alamamış, sette aldığı ilk sayı. artık bu sayı ona maçı çevirtebilir.
cagan Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 iyiki 1 sayı almış adam,daha fazla alsa ne olurdu acaba
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2009 Süper yaa helal olsun ne figürler yapıyor adam , sanki resmi maç değilmiş gibi geldi bana :S videoyu bulan arkadaşa çok teşekkürler :))
umur Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 resmi maç olsa kartı yemişti bi kere.ayrıca walla karşımdaki oyuncu sevinmeyi bu kadar uzatacak ve önüme gelip hareket yapacak çakardım kafayı
lobianco Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Amerika'da okullararası müsabaklarda kaydedilmiş.
cagan Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 resmi maç olsa kartı yemişti bi kere.ayrıca walla karşımdaki oyuncu sevinmeyi bu kadar uzatacak ve önüme gelip hareket yapacak çakardım kafayı ne güzel..sonra o sana bir kafa,sen ona bir yumruk..masa tenisi oynuyoruz demi biz?
huorfefalas Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 resmi maç olsa kartı yemişti bi kere.ayrıca walla karşımdaki oyuncu sevinmeyi bu kadar uzatacak ve önüme gelip hareket yapacak çakardım kafayı Ondan sonra da diyorlar ki futbolda magandalar nereden çıkıyor. Topraktan bitiyor değil ya... Canlı örneği işte...
umur Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2009 dediğimin arkasında da duruyorum adamın ne hakkı var böyle yapmaya önce bunu açıklayın bence
Guest gloryforixseal Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Maalesef bu arkadaşlardan yurdumuzda çokça var. Ben anlamıyorum kendi canından öte bir canı nasıl tehlikeye atarak böyle bir davranış sergilenir vey bunun bir mantığı var mıdır? Tabii ki yokda Eğitim şart şart şart.
umur Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2009 yaw hocam böyle konuşuyorsunuz iyi güzel hoşta karşı tarafın yaptığı ne oluyor ve siz olsaydınız ne yapardınız
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Umur ; zaten 10-0 öndesn abi 1 sayı da alsın adam ya yazıktır ne dövücen gerek var mı xD
umur Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 orası ayrı bir konu da hani cho çeker abartır vs vs olur ama kadarıda sizcede fazla değilmi
ongun Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2009 Fazla tabi. Dövelim dövelim. Eşşek sudan gelinceye kadar pataklayalım ki bir daha şımarmasın, aklından bile geçirmesin. Adam olsun adam. Maçı yöneten adamı da (eğitmen herhalde), ağzını açıp hiçbirşey demedi ya, olaya seyirci kaldı, gülümsedi hatta. Onu da dövelim. Gözünün ortasına çakalım iki tane. Neymiş anlasın. Seyirciler arasından gülen, alkışlayan olduysa onları da dövelim abi. Kaldı mı dövmediğimiz? Oh be! Rahatladım valla ha...İyi oldu iyi.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Abi masa tenisi uzakdoğu sporu Tekvando falan da , yani Çinliler falan yapıyodur hiç şaşmam.....Cem Zeng'in Çin milli takım kamplarında hakeme sandalyesini kafasına geçirdiği duydum
umur Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 cem zeng in değilde hocasının bi olayı vardı korbelle sanırsam
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Haziran, 2009 Hocası dediğimiz de Gürhan Yaldız....Olimpiyatlarda Korbelle kavga etmiş youtube'da bi vdeio koyan arkadaşla ingilzice konuştum ; görüntüyü tam yakalayamadım diyor ama dövdü yani diyo , Türkiye'nin imajı çizliyo biraz
Guest buburabak Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2009 bunu yapmaya utanırım bea
KursaD Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Rakibin moralini bozmak içinmi yapmış anlamadım ^^.
musab kara Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2013 ilk başta çok sinir oldum ama skoru gorunce anladım durumu, adam balataları yakmış yahu :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap