notsniw Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2009 Merhabalar, Masatenisinde maç dışında bildiğiniz, zevkli oyunlar var mı? Çocukların motivasyonunu artıracak, onlara zevkli gelecek oyun arıyorum... Antreman drill i şeklinde... Örnek vereyim, Masanın bir tarafında antrenör, ben, karşıda 3 minik oyuncu... FH-FH oynuyoruz, oyuncu 5 kere FH spin yapıyor, sonra arkaya geçiyor, sıradaki oyuncu 6. topa vuruyor, o da 5 spin yaptıktan sonra arkaya geçiyor, sıradaki 3. oyuncu 11. topa spin yapıyor, böyle devam ediyor, yanan oyuncu (dışarı veya fileye atan) oyun dışı kalıyor, oyun 2 kişi ile devam ediyor.. en son yanan round u kazanıyor, 1 puan alıyor, örneğin 10 puan alan oyuncu oyunu kazanıyor. Bu oyunun amacı şu, oyuncular kendi aralarında rekabet edip yarışıyorlar, topu masada tutmaya çalışıyorlar, vs vs top gidip geliyor sürekli... Bu tipte, bildiğiniz oyunlar var mı minik kategorisindeki oyunculara oynatılabilecek?? Paylaşırsanız sevinirim...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2009 Oyun diyemem ama biz küçükken yapıyorduk , bir masada belirli bi sayıda 2 grup oluşturulyor 1. oyuncular geliyor mesela fh başlıyorlar , hangi gruptaki düşürürse onun arkasındaki geliyor Mesela diyelim ki ben 1. gruptayım karşımdaki arkadaş düşürdü topu onun arkasındaki geliyor ben devam ediyorum :) bu tür çalışmalarımızda rekor bendeydi 15 kişiyi saf dışı etmiştm
Guest Freud Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2009 Biraz sadistçe ama yararı oluyor:) şutop çalışmasında, yada spin çalışmasında kaybeden masanın altından sürünerek geçiyor.Böylece hem masa altı temiz kalıyor hem de kolunuz kopana kadar şutop çalışıyorsunuz:)
Guest c'mert Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Bunu ben buldum. Eleme diyorum. Herkezin 3 canı oluyor. Ve hata yapanın canı gidiyor. ikili gibi oynanmalı. Bu sayede kişi nasıl hamle yapması gerektiğini biliyor. ve takım arkadaşını riske de atmıyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap