Guest Ismailyk89 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2005 herkeze selam, spinlere önem veren ve beckhand karşı atak yapmayı çok seven bir oyun stilim var bunlara uygun en iyi lastik ve tahta isimlerini verir misiniz???(Cevap yazarsanız sevinirim) :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 bi de sormak ıstedigim aldigim zaman nerde yapıstırabilirim kim yapıstırabilir yada kendim yapıstıracaksm ne kullanmam gereklı yardimci olursanız sevinirim murty
PingPongMan Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 : Dr. Jekyll - Mr. Hyde durumları mı seziyorum burada nedir? Ping the only with one identity Pong
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Eğer İstanbul'da isen antrenman yaptığım derneklerden birine uğrayabilirsen orada yapıştırır veririm. Yok İstanbul dışında isen, ya bulunduğun ilde işi bilen biri yapıştırsın yada yine bana bir şekilde ulaştırabilirsin. Yapıştırıcıya yada çevre bandına falan gerek yok. Bende yeterince var... Sevgiler
Recommended Posts