deva sarjan Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2009 merhaba, lastiklerin arkasında birikip kalınlaşan su bazlı yapıştırıcıyı temizlemek için ne önerirsiniz?
swan Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2009 biraz suya batır parmağını iş biraz daha kolaylaşıyor. bi de parmağının ucu su toplamadan çıkarabilirsin. Bu arada ben zamanım oladu 4 -5 kere kazımayı denedim. Suya kolonya damlatırsan daha rahat çıkıyor sanki (emin değilim son seferinde kolonyalı su ile denedim daha kolay çıktı sanki)
Saadettin Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Lastiğin süngerine zarar vermeyecek şekilde sert bir cisimi yapıştırıcıya sürterek kazıyabilirsin. Önceden parmağımı sürterek yapıyordum ama zamanla yuvarlak bir kalemi yatay olarak yapıştırıcıya sürtmeye başladım. Bu şekilde çıkarmaya çalıştığımda daha çabuk ve daha kolay tepki verdi.. Ara ara biriken katmanlarıda elinizle temizlemeniz lazım tabii..
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 1 kat parafin (lamba yağı) veya booster sürersen solüsyon oldukça yumuşuyor.
ibrahima Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2009 Ben eski lastiklerli yeni tahta üzerine dün yapıştırdım. Yapıştırıcı kalıntılarını lastikten çıkarmadan yapıştırıcı sürüp yapıştırdım. Şimdilik bir sorun yok. Eğer çok kalın bir yapıştırıcı kalıntısı yoksa temizlemeye gerek olmayabilir.
tufan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2009 1 kat parafin (lamba yağı) veya booster sürersen solüsyon oldukça yumuşuyor. bencede bir arkadaş denedi işinin cok kolaylastıgını söylüyor
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap