Guest UltrAslan Oluşturma zamanı: 2 Şubat, 2005 Oluşturma zamanı: 2 Şubat, 2005 Genellikle masa tenisi büyükşehirlerde yaygındır.Ankara,İstanbul vs... İlçelerde ve diğer illerde gönüllü kişiler ile bu sporu yaygınlaştırmamız lazım. Öncelikle Hatay'dan olan var mı aramızda ... Lütfen daha fazla ilgi gösterelim fuscoe ====
Emrah Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2005 hatay ve masatenisi diyince akla zaten iskenderun geliyor. Antakya nın takımı bile yok. iskenderun'un şu anda 2 tane takımı var: idç ve namık kemal spor klubü.her ikisinin de kız takımları 1.ligde oynuyor. yıldız kızlar geçen sene türkiye 3.sü oldu. yani kız takımı iyi durumda. iskenderundaysan ben haftada 3 gün antreman yapıyorum(yaptırıyorum).bana ulaşırsan birlikte antreman yapabiliriz. 6131417 den bana ulaşabilirsin.
Guest dark_blueMFA Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2007 ben antakyadan m fatih ne yapabiliriz masa tenisini yaygınlaştırmak için ha bu arada antakyada masa tenisi oynayacak yer bile yok
ahmet uyar Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 arkadaşlar bu türkspor kanalının akıbetinden haberi olan varmı? 1 aydır benim tw de çıkmıyor bu kanal? arada masa tenisi maçları veriliyordu. bilgisi olan varsa yada hala seyredebilen varsa uydu frekenasını bizlere de bildirirse sevinirim
Guest kilis79 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 arkadaşlar bu türkspor kanalının akıbetinden haberi olan varmı? 1 aydır benim tw de çıkmıyor bu kanal? arada masa tenisi maçları veriliyordu. bilgisi olan varsa yada hala seyredebilen varsa uydu frekenasını bizlere de bildirirse sevinirim Frekans : 11996 , Vertical ( V ) Kapsama : Batı Symbol Rate : 26000 Fec : 5/6 Video PID : 36 Audio PID : 33 buyurun ahmet abi ben kilis'ten kardeşiniz mehmet hocanın öğrencisiyim
ahmet uyar Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2007 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kilis79. sen seyredebiliyormusun? şu an sadece sportv diye bir kanal var tarama yaptığımda o çıkıyor ama bu kanal galiba yayına geçmediği için haftalardır sadece spor braşları ile ilgili reklamlar var. senin verdiğin bu frekanslar aynı kanal olmasın. ha bu arada yazın bir hafta sonu sizin kiliste idim. abimin birçok öğrencisi ile tanıştım ve oynadım. seninle tanıştıkmı bilmem?. selamlar
Guest EfsaneM Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2007 Slm ULTRASLAN kardeşim bende Masa Tenisi sporuyla ilgilenen bi sporseverim bende DÖRTYLDayım . elimizde imkanlarımız olsa çok seyler yapmak isterim ve kendime guveniorum çünkü Solak bi sporcuyum bu sporu gerçekten gelişmesi için çok şeyler yapmak gerekir .Beraber ve birlik olarak olabilir mesela :gulumse:
Guest ibrahim6670 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2009 iskenerunda masa tenisi oynamak isteyen kendine güvenen iyi oyuncular vardır muhakkak birbirimizi geliştirelim
Guest MrcN Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2009 bn de iskenderunluyum kendimi geliştirmek istiyorum masa tenisinde profesyonel olmayan rakipler arıyorum :)
emmi Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 bu hafta sonu iskenduruna geliyorum. çalışmak istiyorsanızz ben hazırım selamlar. gsm:05396561948
1234567890 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Ağustos, 2009 Antakya da enis tenis kafeden haberiniz yok galiba http://www.enisspor.com adresini ziyaret edin. çok temiz ve güzel bir ortam herkese tavsiye ederim.
mehmet_68 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2012 Bende iskenderundayım öğrenciyim.Kendime güveniyorum.Oynamak isteyenler olursa oynuyabiliriz.Ayrıca takım için yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap