Guest Ayhanonay Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2009 Herkese selam arkadaşlar K.çekmece veya civarında oynayacak yer bulamadım gitti uzun zamandır şöyle dişli bir rakiple oynayamadım en son tatilde bir kaç arkadaşla oynama fırsatım oldu ama mümkün olursa turnuvalarada katılıp kendi seviyemi de ölçmek istiyorum iddialımıyım değilmiyim onu bile söyleyemiyorum ama herkesin olduğu gibi benimde kendime has bi stilim olduğunu biliyorum ister buradan isterse ayhanonay@mynet.com dan cevaplarınızı bekliyorum
karaahmet Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2009 merhaba Avcılarda oyuncu bulabilirsiniz -marmara spor merkezi tel.05365488008
Guest FAz Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2009 dilersen başakşehirde de oynayabilirsin. hatta seve seve rakip de olurum.
Baran Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2009 Herkese selam arkadaşlar K.çekmece veya civarında oynayacak yer bulamadım gitti uzun zamandır şöyle dişli bir rakiple oynayamadım en son tatilde bir kaç arkadaşla oynama fırsatım oldu ama mümkün olursa turnuvalarada katılıp kendi seviyemi de ölçmek istiyorum iddialımıyım değilmiyim onu bile söyleyemiyorum ama herkesin olduğu gibi benimde kendime has bi stilim olduğunu biliyorum ister buradan isterse ayhanonay@mynet.com dan cevaplarınızı bekliyorum Zeytinburnundaki UPS salonuna de gelebilirsin.Tramvayın Seyitnizam durağının yanında ki okulun salonunda.
Guest manowarion Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2009 yesilyurt spor kulubune beklerim. ayni durumdayim partner ariyorum. iletisim: msn/mail: manowarion@yahoo.com
erdoğdu Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2011 Herkese selam arkadaşlar K.çekmece veya civarında oynayacak yer bulamadım gitti uzun zamandır şöyle dişli bir rakiple oynayamadım en son tatilde bir kaç arkadaşla oynama fırsatım oldu ama mümkün olursa turnuvalarada katılıp kendi seviyemi de ölçmek istiyorum iddialımıyım değilmiyim onu bile söyleyemiyorum ama herkesin olduğu gibi benimde kendime has bi stilim olduğunu biliyorum ister buradan isterse ayhanonay@mynet.com dan cevaplarınızı bekliyorum ayhan irtibata geçelim istediğin yerde oynayabiliriz
Guest by.dqbbe Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2011 arkadaşlar 3 kişi takım arıyorum ... yok mu qüvenen kendine
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap