Guest JOwaldner Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2009 Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2009 arkadaşlar bu robotu almayı düşünmekteyim yazın yurtdışına çıkacağım eğer eldeb alabileceğim biryere rastlarsam alacağım rastlamazsam internetten alacağım acaba bu robot hangi ülkelerde diğerlerine göre ucuzdur(abd-isveç-isviçre-almanya arasında) birde internetten bunu aslabileceğim güvenli bir adres verebilirmisiniz(about.com da megaspin.net e yönlendiriyor ama netice de orada da forumdan biri bu siteyi tavsiye ediyor) yada adminler benim çin tim den rica edebilirmi?
Ertan Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2009 arkadaşlar bu robotu almayı düşünmekteyimyazın yurtdışına çıkacağım eğer eldeb alabileceğim biryere rastlarsam alacağım rastlamazsam internetten alacağım acaba bu robot hangi ülkelerde diğerlerine göre ucuzdur(abd-isveç-isviçre-almanya arasında) birde internetten bunu aslabileceğim güvenli bir adres verebilirmisiniz(about.com da megaspin.net e yönlendiriyor ama netice de orada da forumdan biri bu siteyi tavsiye ediyor) yada adminler benim çin tim den rica edebilirmi? Tim Belçika'da ve robot satmıyor. Benim bildiğim site yok. Arama yaparak bulabilirsiniz. ABD veya Almanya da daha ucuz olacağını düşünüyorum.
Bora Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2009 http://www.fareastsports.com/ bu siteyi bir incele istersen.
Guest JOwaldner Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2009 saolasın bora kardeşim de ben daha ziyade güvenebileceğim bir site arıyorum o siteyi ilk defa duydum acaba oradan alış veriş yaptınızmı hiç?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap