Guest insecT Oluşturma zamanı: 31 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 31 Mart, 2009 Merhaba Arkadaslar..orta seviye bi oyuncuyum, üniversite öğrencisiiym. ankara çukurambar tarafında düzenli antreman yapabileceğim bi partner arıyorum. hatta iyi seviyede bi oyuncu olması benimde eksiklerimi gidermem acısından cok iyi olur. güzel bi salon ayarlıcam. ilgilenen arkadaslar bana özel mesaj atarlarsa sevinirim...
kontrast Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 selam..bizler de 3 öğretmen arkadaşız..Çiftlik kavşağında okulumuzda oynuyoruz.Ancak sat 5 den sonra okul kapndığı için yeterli olmuyor..ank.Maa tenisi derneğinin düzenlediği 2.lig de oynuyoruz.Nere nasıl yerde oynuyorsun..Katılabiliriz antrenmenlara....
Guest insecT Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2009 ben üniversite son sınıfta okuyorum. Bizim salonda da sadece 1 ya da 2 gün 6 dan sonra oynanabiliyor ama yarın hocam ile konusup buna bi cözüm bulmaya calısıcam. bana mail adresinizi yollayabilirseniz yarın konustuktan sonra size detaylı bilgi verebilirim.
umur kartal Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2009 bende ankarada fen lisesindeokumaktayım bende sizlerle antreman yapmayı isterim beni de bu konu hakkında bilgilendiriseniz sevinirim
Guest fatih06 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2009 Merhaba arkadaşlar. Ben de ankarada üniversiteden kalan alışkanlığımı devam ettirmek güzel vakit geçirmek için bu güzel sporla ilgilenebileceğim mekan ve arkadaşlar arıyorum. Özel sektörde çalışıyorum. Bana yardımcı olacak bilgi verecek arkadaşlar varsa sevinirim. Herkese mutluluklar...
Hıcın Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2009 Ankara'da, özellikle seviyenizde biraz iyiyse, partner bulmak kolay, eryaman Aile Yaşam Merkezi hafta içi öğlen 14.00'den sonra bile dolu oluyor, Cumartesi Pazar ise neredeyse yer bulunmuyor. Ancak şunu belirtmek isterim maalesef orada oynayanların seviyeleri (yanyana dizilmiş 3'lü masalarda özellikle) seviyeniz iyi değilse insanlar sizle oynamıyor, oynasa bile oynamamak isteklerini davranışlarındanb anlıyorsunuz. Bunun yanında Elvankent yolu üzerinde açılmış Aile Yaşam Merkezi var burada duyduğum kadarıyla çok sayıda masa var, genelde boş oluyormuş ancak gidenler artarsa burada daha rahat oynanabilir. Ankara oynayan diğer arkadaşlarda yer konusunda bilgilerini yazarlarsa konu çeşitlenebilir.
lobianco Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Birkaç gün içinde tatil için Ankara'da olacağım, katılabileceğim bir (orta seviye) ekip olursa haber verirlerse sevinirim, gelmeye çalışırım. Ağustos sonlarına kadar kalacağım. Selamlar.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Birkaç gün içinde tatil için Ankara'da olacağım, katılabileceğim bir (orta seviye) ekip olursa haber verirlerse sevinirim, gelmeye çalışırım. Ağustos sonlarına kadar kalacağım. Selamlar. Tufan Yalçın'ın salonu vardı. Bilgi olarak kulağının bir kenarında dursun.. ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2009 İlk fırsatta ziyaret edeceğim zaten orayı, fakat mesele oynayacak birilerini bulmak. AŞTİ yer olarak iyi aslında, birlikte oynayabileceğimiz bir üye bulabilirsem güzel olacak.
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2009 İlk fırsatta ziyaret edeceğim zaten orayı, fakat mesele oynayacak birilerini bulmak. AŞTİ yer olarak iyi aslında, birlikte oynayabileceğimiz bir üye bulabilirsem güzel olacak. Muhammed abi : Bensiz masa tenisi mi oynanır? :
Coşkun K Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2009 arkadaşlar ben de partner arıyorum... yer bir şekilde bulunur... yardımcı olursanız sevinirim... coskunaga@hotmail.com msn adresim... mail atabilirsiniz ya da ekleyin detaylı konuşalım... teşekkürler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap