frknaltnk Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 26 Mart, 2009 Erkeklerde 1-Bahçeşir Koleji Yalova 2-Şafaktepe İ.Ö.O Ankara 3-Nail Reşit İ.Ö.O İstanbul 4-Abdullah Tokur İ.Ö.O Ankara Bayanlarda 1-Özel Yamanlar Koleji İzmir 2-Akdeniz Koleji Antalya 3-Şafaktepe İ.Ö.O Ankara 4-?
omerfaruk Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2009 Dereceye giren takımları tebrik ederim. Biz ne yazık ki ilk 16 ya giremedik. Önümüzdeki yıl için çalışmalara başladık. :))
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Bayanlarda 4.takım Batman.Yarı final maçları çok çekişmeli ve heyacanlı geçti.Bayan takımımız yarı finalde Özel Yamanlar Kolejine maçlar 2-2 ve setler 2-2 sayılarda 10-5 önde iken maç sayısını değerlendiremedi ve 12-10 maçı kaybedip finali kaçırdı.Ayrıca erkek takımımızda finale kadar hiç maç vermeden geldi ve finalde Bahçeşehir Kolejine 3-2 yenilerek 2.oldu.Turnuvaya katılan 78 erkek ve 78 bayan takım oyuncularını kutluyorum. Bu arada yoğun katılımı olan turnuvanın organizasyonuda oldukça başarılıydı.4 gün süren turnuvada ilk 2 gün erkek ve bayan takımlarının Aksaraydaki 2 salona ayrılmaları,iki salon arasında düzenli olarak servis imkanı sağlamaları ve grup maçlarını bitirip tek salonda elemeler için birleşmeleri çok güzel oldu.Tüm yetkilileri çalışmalarında ötürü tebrik ediyorum.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Tufan hocam sizi ve oyuncularını kutluyorum. bizimkileride oyun vermeden dağıtmışsınız. bayanlarda ki başarınız için de tekrar kutluyorum. Bravo tebrikler
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Tufan hocam sizi ve oyuncularını kutluyorum. bizimkileride oyun vermeden dağıtmışsınız. bayanlarda ki başarınız için de tekrar kutluyorum. Bravo tebrikler Teşekkür ederim.Furkan oynamadığı için sonuç böyle oldu .
frknaltnk Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Aramızdaki Ufak Bir Sorun Nedeniyle Oynayamadım Belki Daha Farklı Olurdu :B:
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Teşekkür ederim.Furkan oynamadığı için sonuç böyle oldu . kibirlenmenin cezasını çekmişler sanırım şayet anlayabildiyseler bu da şimdiden bu yaştaki çocuklar için iyi bir ders olmuştur. zaman zaman telefon açıyordum onun için bu kanıya vardım. sizin çocukları küçümsemek amacıyla söylemiyorum. Hocalarının da çocukları yalnız bırakmaları da ayrı bir ders bence.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 kibirlenmenin cezasını çekmişler sanırım şayet anlayabildiyseler bu da şimdiden bu yaştaki çocuklar için iyi bir ders olmuştur.zaman zaman telefon açıyordum onun için bu kanıya vardım. sizin çocukları küçümsemek amacıyla söylemiyorum. Hocalarının da çocukları yalnız bırakmaları da ayrı bir ders bence. Haklısın.Bizim çocuklara maç akşamı eğer Furkan oynamazsa maçın çok kolay geçeceğini finale konsantre olmaları için konuştum.Tam dediğim gibi oldu ve çok kolay kazandık.Çocuklar hocalarını maçtan önce sanırım aramışlardır.Mutlaka sormuşlardır kim kim çıkalım diye.Kendisi rakip takımları görmediğinden Furkanın oynamasına gerek duymamış olabilir.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Her şeye rağmen tebrikler. Atasözlerimiz boşuna söylenmemiş. hatice ye değil Netice ye baklalım diye. Salon nasıl gidiyor ankaralılar alıştımı düzenli gelmeye başlayanlar oldumu?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Güzel maçlar olmuş ama her seferinde de aksarayda olmasın yaa insan sıkılır
Guest Burax Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2009 Gelecek sene için başarılar ÖMER FARUK hocam ama ben yokumm.Ama nasipse karşıyakayayı ayarlarsanız : :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap