umur Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 24 Mart, 2009 http://rapidshare.com/files/212825218/Yout...cker_2.rar.html sadece bu dosyayı bir kereliğine indirip bilgisayarınıza kuruyorsunuz sonra sanki youtube açıkmış gibi kullanıyorsunuz
Eroll Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 Eyvallah kardeş, youtube şu anda açıkmı bilmiyorum ama kapalı olduğunu zannediyorum. Programı indirip kurduğumda anında giriş yaptım. Allah razı olsun..
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 valla ben bişey kullanmıyorum dns nizi 4.2.2.1 ve alttakini 4.2.2.2 yapıyorsunuz sorun yok
swan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 DNS ayarı değiştirmek en iyi yöntem. ama elle yapıcaksanız "makat v3 mahkeme kararı temizleyici" diye bir yama var. makat yazın google a bulursunuz. Tüm yasaklanmış sitelere girilebiliyor bu yama ile
lobianco Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2009 shiftdelete.net'ten bir alıntı: "Günlerdir uygulamada olan YouTube'a erişim yasağında ilginç bir değişiklik oldu. Türk Telekom üzerinden YouTube'a girmeye çalışanlar, iki farklı şekilde engelleniyordu. Bunlardan ilki; alan adı üzerinden yasaklama. Bu yasak, bilgisayarın ağ bağlantı seçeneklerinde bulunan DNS adresi dğeiştirilince kolayca aşılabiliyordu. Türk Telekom, bu değişiklik üzerine ikinci önlemini de alarak IP üzerinden yasaklamış ve DNS değişikliği işe yaramaz hale gelmişti. İkinci yasağı delmek için ise Proxy kullanmak gerekiyordu. IP Engeli Kalktı Bugün yaptığımız denemelerde gördük ki, Türk Telekom DNS'leri dışında farklı bir DNS kullanırsanız, yasaktan etkilenmiyorsunuz ve video paylaşım sitesine direkt olarak giriş yapabiliyorsunuz." Kısacası, şu anda DNS değiştirmek bir çözüm, ama yeniden işe yaramaz hale gelmesi de muhtemel, Youtube Jacker alternatif olarak akılda kalmalı.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 bilgilieriniz içi sağolun youtube jacker gayet kullanışlıydı teşekkürler
umur Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 bana göre en kullanışlı program bu bunu kullanıyorum
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Link ölü güncellerseniz sevinirim
lobianco Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Ülkemizden en fazla ziyaret edilen siteler arasında Youtube 7., ktunnel 37. sırada. Şu yasaklar kalksa da uğraşmasa millet.
umur Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2009 Link ölü güncellerseniz sevinirim 10 kişi bile indirmediği için link ölmüş neyse upload etmişler yeniden
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap