oMeR KuLoGLu Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 14 Mart, 2009 Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin fakülteleri arasında cumartesi günü yapılacaktır, bildiğim kadarıyla 10.00'da başlayacaktır. Mühendislik takımının 1. oyuncusu olarak orada olacağım. Herkesi izlemeye bekleriz...
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 ömer ben mustafa tam olarak saat kacta ve ne zaman oalcak bu turnuva bende gelece 21 de biliyom ama tam oalrak bişe bilmiyom ve organizasyonda bi değişiklik varmıs
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 inş. bedencileri yenersiniz lütfen hiç sevmediğim kelimeyi kullandınız.... bedenci değil beden eğitimi...ayrıca beden eğitiminden katılan olmucak için rahat olsun...
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 haftasonu dersaneden sonra inşallah maç yerinde olcam.bişi sorcam idman yapma oynama imkanım olur mu??
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 haftasonu dersaneden sonra inşallah maç yerinde olcam.bişi sorcam idman yapma oynama imkanım olur mu?? GELL CNM GELL.... OYNARIZ TABİ ....
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 GELL CNM GELL.... OYNARIZ TABİ .... sn yeterki iste cnm :gulumse:
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 duygu sen tez gelmeye calıs benle antranman yaparsın elim alısır olurmu
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 duygu sen tez gelmeye calıs benle antranman yaparsın elim alısır olurmu kesin söz vermiyim ama erken gelmeye çalışacağım...
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 pishtt nereye yaa duygu benimle idman yapacak:D:D
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 erken gelmeye calıs dedim dedim gelebilirse o zaman maclara alısırım işte tabi gelebilirsen inş gelirsinde
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 tamam macta yaparız aramızda:D:D
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 pishtt nereye yaa duygu benimle idman yapacak:D:D tamam arkadaşlar kavgaya gerek yok hepinizle oynucam : eğer zaman olursa maçta yaparız....
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2009 tamam arkadaşlar kavgaya gerek yok hepinizle oynucam : eğer zaman olursa maçta yaparız.... vayyy :
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Turnuva dün sonuçlanmıştır; benimde bulunduğum mühendislik fakültesi birinci olmuştur. Diğer sonuçlar şöyle: 1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2. İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 3. MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Turnuva dün sonuçlanmıştır; benimde bulunduğum mühendislik fakültesi birinci olmuştur. Diğer sonuçlar şöyle: 1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2. İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 3. MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU tebrikler ömer.... çokk güzel birgündü benim için doya doya antrenman yaptık.... :
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Turnuva dün sonuçlanmıştır; benimde bulunduğum mühendislik fakültesi birinci olmuştur. Diğer sonuçlar şöyle: 1. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2. İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 3. MAÇKA MESLEK YÜKSEKOKULU Sizin takımdaki , yani Müh. Fakültesi takımındaki oyuncuların isimlerini de yazarsan güzel olur.
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 tebrikler ömer.... çokk güzel birgündü benim için doya doya antrenman yaptık.... : öncelikle tebrikler.katılıyorum süper bi gündü inşallah daima oynarız(maçlarda yenilmem en azından iyi oynarım :gulumse: )
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Sizin takımdaki , yani Müh. Fakültesi takımındaki oyuncuların isimlerini de yazarsan güzel olur. Mühendislik Takımı : Jeodezi Mühendisliği'nden Ahmet KARATAŞ, Makine Mühendisliği'nden Ömer KULOĞLU, İnşaat Mühendisliği'nden Mehmet
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 tebrikler ömer.... çokk güzel birgündü benim için doya doya antrenman yaptık.... : teşekkürler... her zaman oynarız
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 öncelikle tebrikler.katılıyorum süper bi gündü inşallah daima oynarız(maçlarda yenilmem en azından iyi oynarım :gulumse: ) teşekkürler figen
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 BENDE HİÇ ŞANS YOK YA 3 SENE AYNI ŞEYLERİ YASADIM AMA MACKA İÇİN JÜBİLEMİ YAPTIM BEN ARTIK YETER
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2009 ömer orda yazamadım beceremedim yani burda yazıyom hayat_sen_sen@hotmail.com aha bu ekle
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap