umur Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 13 Mart, 2009 bence çok güzel servis kullanıyor tabi bu görecelidir bu benim yorumum
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 maşallah çocuğa S dahil bütün harfleri çizdiryor topa daha ne yapsın :)
cagan Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 bu videoyu baya bir zaman önce izlemiştim..gerçekten güzel atıyor servisleri..insan çalışırsa herşeyi yapabilir tezinden yola çıkarak iyi servis atabilme umudum hala sürüyor..umut fakirin ekmeği
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 ben de daha önceden izlemiştim bu videoyu bir de bunu izleyin ama ben bu videodaki adamın kullandıgı lastikleri çok merak ediyorum hangi lastik boyle bir atış kolaylıgı saglayabilir ?
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 üst yüzeyi daha yapışkan bir lastik olsa gerek yani bildiğimiz sriverlada atılan servis bunlar,bir de galiba lstikler biraz ince olabilir...?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 üst yüzeyi daha yapışkan bir lastik olsa gerek yani bildiğimiz sriverlada atılan servis bunlar,bir de galiba lstikler biraz ince olabilir...? çin lastiklerini kastediyosun galiba o lastikler bu servisi atar mı bilmem ama sriver la bu servisler bana imkansız gibi geliyo adamın tekniği atış şekli tamam gayet iyi ama yine de zor diyorum...
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 e ben atıyorum : ama fx ile forumdaki bazı üyeler iyi bilir
cagan Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 e ben atıyorum : ama fx ile forumdaki bazı üyeler iyi bilir ben bilirim..çok kötü servis atıyosun sen Yasin burda hava atma şaka şaka Allah için güzel servis atıyosun..bu güzel servislerini yarın tozkoparanda kullan bol bol..sonra yok ben formsuzum yok ben 3 ayda bir oynuyorum bahaneleri duymiyim :
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 atcam da bizim prolar yemiyor yahu :) ama smirnov samsonov 2007 Europa top 12 yi izledim, biraz bişiler kaptım sanırım, bugün uygulayacağım, zor da olsa inş ilk turu geçsek yeter :) amin :)
umur Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 atcam da bizim prolar yemiyor yahu :) ama smirnov samsonov 2007 Europa top 12 yi izledim, biraz bişiler kaptım sanırım, bugün uygulayacağım, zor da olsa inş ilk turu geçsek yeter :) amin :) samsonovun servisi bana çok basit geliyo bilmem nedendir.ama bu çocuk gibi servis kullanabilsem tamamdır
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 ben bir türlü izleyemedim şu videoyu yahu. Her denememde url conteined a malformed ID diyor.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 ben bir türlü izleyemedim şu videoyu yahu. Her denememde url conteined a malformed ID diyor.
Guest DamNnicE Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 ben bir türlü izleyemedim şu videoyu yahu. Her denememde url conteined a malformed ID diyor. Evet aynı şey oluyor bende de...
cagan Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 eğer yukardaki linki direk ordan kopyalayıp ktunnel e yapıştırıyorsanız bu durumla karşılaşmanız normal : önce o linke bi güzel tıklanır..açılan explorer penceresinden linkin tamamı kopyalanır ve ktunnel e yapıştırılır..sonrada keyifle izlenir :gulumse:
Guest DamNnicE Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 eğer yukardaki linki direk ordan kopyalayıp ktunnel e yapıştırıyorsanız bu durumla karşılaşmanız normal : önce o linke bi güzel tıklanır..açılan explorer penceresinden linkin tamamı kopyalanır ve ktunnel e yapıştırılır..sonrada keyifle izlenir :gulumse: : teşekkür ettim..
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2009 eğer yukardaki linki direk ordan kopyalayıp ktunnel e yapıştırıyorsanız bu durumla karşılaşmanız normal : önce o linke bi güzel tıklanır..açılan explorer penceresinden linkin tamamı kopyalanır ve ktunnel e yapıştırılır..sonrada keyifle izlenir :gulumse: Waauuw : çok teşekkürler Bu arada çok da aman aman bir servis göremedim ama öğretici bir video. 1
umur Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Waauuw : çok teşekkürler Bu arada çok da aman aman bir servis göremedim ama öğretici bir video. aman aman servis videoları varsa link ver izleyelim abi nasılmış öğrenelim
umur Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 youtube a sorunsuz giriş için bir kereye mahsus yükleyin sonrada normal yasaklı değilmiş gibi kullanın http://www.tamindir.com/program/20117/YouTube_Jacker.htm
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 aman aman servis videoları varsa link ver izleyelim abi nasılmış öğrenelim Süper servis derken diğer servislerden bir adım sıyrılan bir servisi kastetmiş oluyoruz. Ben bu servisleri çoğu yerde görüyorum ve bunlar zaten temel servisler. Çift tarafa sidespin ve backspin servisleri atmış videodaki çocuk. Etki olarak çok da bir artısı yok ama görünüş olarak diğerlerinden sıyrılan tomahawk servise bir bak derim.
kürsad Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2009 ben de daha önceden izlemiştim bu videoyu bir de bunu izleyin ama ben bu videodaki adamın kullandıgı lastikleri çok merak ediyorum hangi lastik boyle bir atış kolaylıgı saglayabilir ? Lastikler japon lastiği, youtube arama kısmına LEARNİNG MA LİN SERVES STEP BY STEP yazarsanız bu oyuncunun servisleri nasıl attığını anlatan bir video klip görürsünüz , iyi seyirler.
umur Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 bence sidespin ve backspin servisler tomahawk tan daha etkili zaten görünüş değil oyuna katkısı önemli
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Mart, 2009 bence sidespin ve backspin servisler tomahawk tan daha etkili zaten görünüş değil oyuna katkısı önemli Aynı tür spinler tomahawk'ta da verilebiliyor. http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=...feature=related (Bir bağyan tenisçinin tomahawkları)
umur Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2009 Aynı tür spinler tomahawk'ta da verilebiliyor. http://www.youtube.com/watch?gl=GB&hl=...feature=related (Bir bağyan tenisçinin tomahawkları) yan falsolu attığı servis gerçekten kullanması zor bi servis ama diğer servisi normal kesik servis.keşke kullanabilsem
cagan Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Mart, 2009 Bu neki gardaş ? aslen bir savaş füzesi..ama aynı zamanda masa tenisinde atılan bir servise verilen isim..yukarıda linkler var..tıklayıp izlerseniz nasıl bir servis olduğunu görmüş olursunuz :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap