Guest eaegeea Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 Forumda dolasiyorum, Hurricane King lafi geciyor, yeni lastik mi diyorum, hurricane 2,3 gibi bir lastik saniyorum. Bir gun bakayim googledan dedim, aradim. Birine tikladimmm Hoppp viruss:D Oylece kalakaldim, hic beklemezdim bunu senden Hurricane King, Seni gidi kazik tahta.!. hiiii
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Hurricane King e lütfen kazık deme süper tahta ... Babamda var ve çok güzel ya çok hafif ama çok ta atıyor hr türlü oyun stiline uyum sağlanabiliyor
frknaltnk Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Hayatımda denediğim en berbat tahta ;)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 hadi len :P oynamayı beceremince kötü deme bari Tahtanın imacını yerle bir etme milletin zihninde Wang Liqin boşuna mı kullanıyo
cagan Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 hadi len :P oynamayı beceremince kötü deme bari Tahtanın imacını yerle bir etme milletin zihninde Wang Liqin boşuna mı kullanıyo o bir şehir efsanesi Wang Liqin belki bu tahtayı hiç görmemiş bile olabilir..
umur Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 zevkler tartışılmaz kişiye göre değişebilir
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 King parasına ona çok benzeyen H-wl ile Bty. carbon tahta alınır
frknaltnk Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Sametcim Yorumuna Hayran Kaldım Saygım Sonsuz ;) Bu arada umur abinin dediği çok doğru kişiden kişiye değişiyor. Bana yavaş kaldı bu tahta. Belkide Lastikten Olabilir ama pek sanmıyorum üzerinde carbo sound vardı.Primorac Carbon bence ona göre daha hızlıydı
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2009 Senin o kong linghui ile Stiga platiniuma göre daha sönük yani doğrudur
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap