Guest bora mesut Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 ya gerçkten şaka bi yana masa tenisi oynayan arkadaşlarımın çoğu rize li trabzonlu... :) bu ilgi nerden kaynaklanıyr acaba :-)
lobianco Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Masa tenisinin karadeniz halk oyunları gibi hızlı ve ritmik olduğundan mı acaba
Guest bora mesut Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 :) uşağım hadi bekent çalışmayı bırakalımda biraz horon tepelim daaa :)
Guest cek1905 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 ben rizeliyim masa tenesini çok seviyorum oynamasını ama rizeli olmasamda oynardım heralde bence süper bir oyun
miva Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 masatenisiyle ilgilenen bireylerin fazla olması çocuklara bu oyunu sevdirebilmek okadar gerisini zaten çocuk büyüdükçe bırakamıyo masatenisi sporunu çok güzelde bir oyun
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 karadeniz insanı çok hareketli ve içi içine sığmadığı içindir belkide. masa teniside hareketli bir spor. : dünyaya bir kere daha gelsem yine masa tenisini secerdim benim için vazgeçilmez bir tutku....
Guest fiqen Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 karadeniz insanı çok hareketli ve içi içine sığmadığı içindir belkide. masa teniside hareketli bir spor. : dünyaya bir kere daha gelsem yine masa tenisini secerdim benim için vazgeçilmez bir tutku.... aynen canım :gulumse: artık tek idman arkadasım idman yapamıyoruz bizim bırakmamızın tek sebebi bu masatenisi tutkusu.inşallah hersey istediğimiz gibi olur :gulumse:
Guest duygusu Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 aynen canım :gulumse: artık tek idman arkadasım idman yapamıyoruz bizim bırakmamızın tek sebebi bu masatenisi tutkusu.inşallah hersey istediğimiz gibi olur :gulumse: inşallah cnm
Guest yoksasen Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 evet masa tenisi baska bişe ama bide antranman yapabilsek
Guest eaegeea Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 masatenisiyle ilgilenen bireylerin fazla olması çocuklara bu oyunu sevdirebilmek okadar gerisini zaten çocuk büyüdükçe bırakamıyo masatenisi sporunu çok güzelde bir oyun Masatenisi bir OYUN degil bir SPORDUR. Tabi ki hobi icin oynayanlar oyun olarak gorebilir, ona saygimiz var. Fakat forumumuzda bunu bir spor olarak gormekteyiz.Her ne kadar futbolu sevsem de futbolun golgesinde kalmis olan sporlar oyun olarak adlandirilmakta.
Guest DamNnicE Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Ben çoğunluğu Çinlilerin oluşturduğunu düşünüyorum.. Tabi bu benim düşüncem
Coşkun K Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Ben Orduluyum... Masa tenisini çok seviyorum... şu an ankara da yaşıyorum... yer sıkıntısı vardı Tufan Abi bir salon açmış oraya uğrayacağım... Tabii ki partner sıkıntısı da var herkeste olduğu gibi ... Masa tenisi oynayanların niye karadenizli olduğunu bilemiyorum... çünkü nereli olmak istersiniz diye kimseye sorulmuyor... Soruyu "Karadenizliler masa tenisine niye bu kadar ilgili" şeklinde düzetip cevap verebilirim... En azından benim için en büyük sebep yağmur idi... çocukluğumda ordudaydım... futbolu daha çok seviyordum ama kötü hava şartları nedeniyle pek dışarı çıkamıyorduk... Salon sporlarına yöneldik ve onların içinde de en zevklisi masa tenisi... bu tartışılmaz... güreş, taekwondo, judo gibi sporların yanında satranç bile denedim :) masa tenisinin yerini tutmadı... Konunun başlığını oluşturan soruya tam cevap olmasa da bir sebep bu... daha önceki mesajlarda olduğu gibi hareketli olmamız da bir başka sebep... karadenizlilerde büyük bir enerji potansiyeli var ve bir şekilde o enerjiyi tüketmeliyiz... Aksi takdirde Allah Korusun başkalarına zarar verecek noktalara geliyoruz... :) Sonra da bize sinirlisiniz diyorlar... :):) Aklıma gelen sebepler bunlar... İyi Günler... :)
Guest bora mesut Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 senin kide roman maşallahh :)
ibrahima Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Samsanov' da Karadenizli ne de olsa.
Guest ismail aydın Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2009 bende akdenizliyim böle güzel bi oyun oynanmazmı da :)
Guest ihsan allkan Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2009 ya gerçkten şaka bi yana masa tenisi oynayan arkadaşlarımın çoğu rize li trabzonlu... :) bu ilgi nerden kaynaklanıyr acaba :-) Ata sporumuz sanırım, temelde oynardı :))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap