Guest bora mesut Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Mart, 2009 bu turnuvada kişisel katılım var mı?
Bora Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 bu turnuvada kişisel katılım var mı? daha önce bu soruyu bana özel mesaj yoluyla sormuştunuz ve cevabını vermiştim. evet, hem ferdi hem de takım olarak katılınabiliniyor. cumartesi takım, pazar ferdi müsabakalar oynanıyor. yaşınız tutuyor ve lisansınız varsa katılabilirsiniz.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2009 daha önce bu soruyu bana özel mesaj yoluyla sormuştunuz ve cevabını vermiştim. evet, hem ferdi hem de takım olarak katılınabiliniyor. cumartesi takım, pazar ferdi müsabakalar oynanıyor. yaşınız tutuyor ve lisansınız varsa katılabilirsiniz. Bu turnuva ileri bir tarihe ertelendi. henüz tarih belli değil.
Guest bora mesut Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 daha önce bu soruyu bana özel mesaj yoluyla sormuştunuz ve cevabını vermiştim. evet, hem ferdi hem de takım olarak katılınabiliniyor. cumartesi takım, pazar ferdi müsabakalar oynanıyor. yaşınız tutuyor ve lisansınız varsa katılabilirsiniz. herhangi bi klubte oynamıyorm. okuldaqi lisans kabul edilir mi???
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 turnuva 30-31 mayıs tarihine ertelenmiş.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Mart, 2009 herhangi bi klubte oynamıyorm. okuldaqi lisans kabul edilir mi??? ferdi olarak katılabilirsin. lisans alındıysa herhalde federasyon dan alınmıştır. Ayrıca ferdi lisans lar lada turnuvalara katılabilirsiniz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap