Guest Offansive Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 29 Ocak, 2005 Arkadaşlar annem,babam,arkadaşlarımın bana söylediğine göre benim sağ omuzum aşağıda sol omuzum yukarıdaymış;ama çok dikkatli bakarsan belli oluyor.bunu masa tenisine bağlıyorlar.sizce böyle birşey mümkün mü?
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 ben ergenlik çağımdayken bi ara body yapmıştım,sağ tarafımı çok sol tarafımı az geliştirdiğimden vücudum dengesiz duruyo,yani sağım çok gelişmiş solum az gelişmiş durumda sanırım bu bi tarafı çok diğer tarafı az kullanmayla da ilgili olabilir.gerçi şu an body'e yeniden başladım ama hala bi gelişme yok.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 mümkündür offensive :)bi gün gel bakalim :P not: cermet ne iş? çağdaş bence fazla kasma body ile... kolların ve bileğin sertleşirken oyununu etkilemesin...dikkat et...bye
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 valla erdem abi ekipman denemekten oyunum battı zaten batacağı kadar. :
Guest CaptainJack Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Jişmanım mutluyum(90kg 16 yaş )
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Jişmanım mutluyum(90kg 16 yaş ) yanlış çok yanlış
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 kullanılan kaslar hipertrofiye uğrar yani büyür aynı dert bende de sağ taraftaki tüm kaslar biceps triceps deltoid pectoral hepsi sol tarafa göre daha fazla gelişmiş durumda eğer zamanın varsa düzenli kondisyona git böylece dengesizliği ortadan kaldırırsın
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 kullanılan kaslar hipertrofiye uğrar yani büyür aynı dert bende de sağ taraftaki tüm kaslar biceps triceps deltoid pectoral hepsi sol tarafa göre daha fazla gelişmiş durumda eğer zamanın varsa düzenli kondisyona git böylece dengesizliği ortadan kaldırırsın Sen ortadan kaldırdınmı?
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2005 Sen ortadan kaldırdınmı? öh öhhö öhhö öh
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2005 tufan abi yanlış anlaşılıyo lütfen
Sonsuvari Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Benim dikkat ettiğim kadar Masa tenisini uzun yıllar yapan sporcular normal insanlara göre biraz daha kambur duruyorlar bu da aslında normal masanın başında çok eğildiğimiz için vucut bir müddet sonra eğik durmaya alışıyor. hem eğilip hem dik durmaya çalıştığınızdada oyun konsantresi bozuluyor oyuna kendinizi veremiyorsunuz. Bence en iyisi takıntı yapmadan nasıl rahat ediyorsak öyle oynamak.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 tufan abi yanlış anlaşılıyo lütfen Sen Çağdaşa bakma içi fesat onun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap